Odpowiedz w tym wątku
Strona 24 z 38 PierwszyPierwszy ... 14 22 23 24 25 26 34 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 380

Wątek: Ekspedycje - Wykryte Bugi

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jeśli tylko pierwsza grupa wystawiona we wrogim obozie się zgadzała, to to jest normalne. Każda kolejna może być dowolna, nawet nie musi to być kontynuacja z grupy tego samego rodzaju, który zaczynał walkę.

Cytat Zamieszczone przez jagodziak Zobacz posta
    Dobra wiadomość to że zalicza do osiągnięć podbij kolonie już na wszystkich trzech poziomach . pozdrawiam
    Osobiście wolałem działającą obronę i 12h ochrony przed atakami. Z mojego punktu widzenia osiągnięcia mogą sobie w buty schować.
    Ostatnio edytowane przez zwolk ; 27.04.2015 o 08:25

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Kolejny błąd jaki mi się dzisiaj rzucił w oczy to odbieranie surowców z kolonii.
    Ostatni raz zbierałem surkę z 2 kolonii wczoraj wieczorem ok godziny 23. Wpadam rano po 8 na wyspę, chcę zebrać złoto (2x po 113/6h) i tu zonk. Obie kolonie są atakowane a w okienkach napis "nie posiadasz żadnych kolonii" i żadnego złota do zebrania po ponad 9h! Po jakimś czasie dostaję wiadki że agresor przejął twoja kolonię i do odebrania miałem kolejno 6 i 7 szt złota????!!!! SIC!!

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Iver1982 Zobacz posta
    Kolejny błąd jaki mi się dzisiaj rzucił w oczy to odbieranie surowców z kolonii.
    Ostatni raz zbierałem surkę z 2 kolonii wczoraj wieczorem ok godziny 23. Wpadam rano po 8 na wyspę, chcę zebrać złoto (2x po 113/6h) i tu zonk. Obie kolonie są atakowane a w okienkach napis "nie posiadasz żadnych kolonii" i żadnego złota do zebrania po ponad 9h! Po jakimś czasie dostaję wiadki że agresor przejął twoja kolonię i do odebrania miałem kolejno 6 i 7 szt złota????!!!! SIC!!
    zdobyłem największą tę na 3 poziomie i po 3-4 godzinach już mi ktoś odbił, dzień wcześniej to samo, tylko po 5-6 godzinach, myślę że więcej jest chyba takich przypadków.

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez sir-dario Zobacz posta
    zdobyłem największą tę na 3 poziomie i po 3-4 godzinach już mi ktoś odbił, dzień wcześniej to samo, tylko po 5-6 godzinach, myślę że więcej jest chyba takich przypadków.
    W dalszym ciągu jest bug ze obrony nie ma (choć się ją postawiło), bądź jest atak na kolonie przed upływem 12h, tylko nikt o tym głośno z BB nie mówi, bo po co?

robbstark91
    wydaje mi się, że bug z brakiem obrony uaktywnia się jeśli kolonia jest atakowana po raz drugi, dzisiaj dostałem dwa raporty o obronie tej samej kolonii, w jednym obrona stała (agresor nie zdecydował się atakować tylko od razu anulował ekspedycje) parę godzin później dostałem raport o podbiciu tej samej kolonii (miałem tylko jedną) i tym razem obrony nie było... BTW ciekawe kiedy będzie można skorzystać ze zdobytych twierdz, do kiedy będą się kisiły w gwieździe...

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    jakieś dwa dni temu odbiłam kolonię, czyjaś obrona stała, więc przypadek losowy, tak szybko tego nie naprawią ;/

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Iver1982 Zobacz posta
    Mam podobnie kolonie niby w slocie a napis nie posiadasz żadnych kolonii.W raporcie szczegółów nic się nie zmieniło.Chciałam zaznaczyć że około 13-14:00 jeszcze wszystko było ok, mogłam zebrać surowce.Czy mam opuścić wyspę?
    Ostatnio edytowane przez alatrosz ; 01.05.2015 o 16:09

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dzis miałem dziwny bug . Podbijam kolonie pokazują się numerki które obozy będzie bił generał. Posłałem walka trwa na pierwszym i nagle walka znika i generał bije drugi obóz . Dodatkowe 100 wojska w plecy przez to byłem .

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Osiągnięcia Szef nie zalicza

Osadnik Awatar Agnieszka_N
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez ozeo Zobacz posta
    Dzis miałem dziwny bug . Podbijam kolonie pokazują się numerki które obozy będzie bił generał. Posłałem walka trwa na pierwszym i nagle walka znika i generał bije drugi obóz . Dodatkowe 100 wojska w plecy przez to byłem .
    Numerki to kolejność atakowania obozów, jeśli marszałek został przechwycony to po skończonej walce jeśli obóz wroga jest blisko to przechwytywany jest do dalszego obozu i nieraz nawet nie widać jego drogi. Wiec warto atakować obozy opisywane jako nr 1, wtedy nie ma opcji że po walce Ci przechwyci marszałka.
    Jeśli twój przypadek był inny to może faktycznie to jakiś bug, ja nie miałam takiego przypadku.

Odpowiedz w tym wątku
Strona 24 z 38 PierwszyPierwszy ... 14 22 23 24 25 26 34 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów