Odpowiedz w tym wątku
Strona 21 z 38 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21 22 23 31 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 380

Wątek: Ekspedycje - Wykryte Bugi

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    to ja chce zwrot bo 1 mi wygasły i musiałem ponownie kupić

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Gdzieś na forum zdaje się ktoś pisał że 1 level zalicza osiągnięcia. Jeśli tak nie jest to przepraszam za wprowadzenie w błąd.
    o ja! zwolk taki haniebny błąd popełniłeś
    zaraz pewnie wpadnie ktoś inny z kredkami (chyba nawet z twojego serwera :P ) i wytłuści ci pomyłkę :P

(ps. czy spamowanie przed zamiataniem jest dozwolone? )

Początkujący Odkrywca Awatar DZOOZEF
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez GbrL Zobacz posta
    Parodysci z BB, naprawcie osiagniecia zwiazane z koloniami. Licznik ubitych bossow zatrzymal sie u mnie na 88, a podbitych kolonii na 64...

PS. Oddajcie nam Molika!
    wyglada ze na poczatku zaliczalo kazdego bossa, potem naprawili to zadanie i rob wg listy:P
    dzis postanowilem zrobic 3 lvl koloni patrze jest jakas do odbicia drop:

CM masz kolejna szanse wypowiedzi typu: """tak tak udalo sie troche naprawilismy hura"""?????
    ps oddajcie im Molika!
    Ostatnio edytowane przez DZOOZEF ; 20.04.2015 o 22:09 Powód: edit 3 lvl zalicza do osiagniec bynajmniej najwieksza kolonia i bb niechwali sie tym sukcesem dlaczego?

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    DZOOZEF,
    a masz moze jakis patent na taki problem? bo o ile jest to jakis zwykly oboz to mozna cos pokombinowac z przejmowaniem ataku, ale w przypadku bossa nie mam pomyslu

PS. Oddajcie nam Molika!

Początkujący Odkrywca Awatar DZOOZEF
    Serwer
    Kolonia
    zrobilem ponad 100 ale 99% odbilem zawsze sprawdzam sciezki ataku jezeli bym taka sytuacje mial anulowalbym i poszukal innej ekspedycji, moze tez naprawia kiedys ten problem
    ps trafil ktos jeszcze budynek obronny czy to jest nowosc?

Osadnik Awatar Suneater
    Serwer
    Kolonia
    Ja trafilem na weekendzie wiezyczke piechoty.

Odnosnie przywodcy mapy , to zauwazylem, ze po zrobieniu pierwszej fali tak wlasnie sie blokuje, ze nie mozna puscic drugiej. Po relogu mozna bez problemu leciec z druga fala.
    Ostatnio edytowane przez Suneater ; 21.04.2015 o 11:46

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Siemka gdzie moje wojsko co wysłałem na podbój koloni. PRZEPADŁY?

co z tym zrobić ?

Osadnik Awatar Agnieszka_N
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez DZOOZEF Zobacz posta
    ... CM masz kolejna szanse wypowiedzi typu: """tak tak udalo sie troche naprawilismy hura"""?????
    Raczej tobie się wydawało że naprawili, zdobyłam właśnie taka kolonie i nic mi nie zaliczyło :-(

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    jakos tak sie robi ze niktórych obozów nie da sie bezposrednio atakować, trza kombinowac wysyłać atak na następny i wtedy obóz przejmuje -niestety nie da się odwołać genka po wygranej walce

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wysyłanie ataku na obóz następny z przechwyceniem przez ten który chcemy zaatakować to jedna z technik blokowania, zresztą dość często ją stosuję zwłaszcza przy atakach na przywódcę i blokowaniu więcej niż jednego obozu.

Odwrót na koloniach faktycznie jest mocno utrudniony bo marszałkowie zasuwają na turbodoładowaniu, ale nie jest to niemożliwe. W zasadzie jak obozy są bardzo blisko siebie, jest to praktycznie niewykonalne bo zanim klikniesz garnizon i odwrót, to marszałek zdąży wleźć do kolejnego obozu, ale przy ciut większej odległości da się zawrócić, tylko trzeba się mocno sprężać. Ja i tak profilaktycznie w razie jakbym nie zdążył z odwrotem ustawiam taki skład, że po ataku prawie nic nie zostaje na kolejny żeby ograniczyć straty, albo jednostki które zostaną osłabią kolejny obóz rozwalając pierwszy skład.

Odpowiedz w tym wątku
Strona 21 z 38 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21 22 23 31 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów