Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: blad gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

blad gry

witam,
    od wczoraj mmam niezbyt mily problem.rozpoczelam zadanie ukoncz ekspedycje szkoleniowa.uruchomilam przygode,wyslalam wojsko,ubilam nawet pierwszy oboz...wywalilo mnie z gry a po ponownym zalogowaniu sie wyskakuje mi komunikatbszar serwera uszkodzony prosimy sprobowac pozniej.i teraz nie moge ani ukonczyc przygody ani jej anulowac bo za kazdym razem wyrzuca mnie z gry.malo tego co 5-10 minut widze ten komunikat na swojej wyspie.zbugowalo mnie i nie moge nic z tym zrobic.pisalam do suportu i otrzymalam zwrotna wiadomosc iz "wiadomosc nie mogla zostac dostarczona do adresata z powodu bledu na jego stronie".jest cos co moge zrobic??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Mam też taki sam problem z wejście do koloni.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ja mialem ten sam problem w piątek, dlatego radzę ci poczekac z wyprawami na ekspedycje az cos poprawia, mi wszystko wrocilo po 12 godzinach do normy tj jak sie czas ekspedycji zakonczyl, ale wojska i broni co stracilem nie odzyskalem

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Właśnie u nas na czacie jeden się na to samo żali, tyle, ze na byku, nie na koloni. Tez nie może anulować przygody, a wysłał tam wszystkich generałów.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    czemu jak ukończyłem misje to mi nie zaliczyło

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam taki sam problem w sobotę wieczorem wyskoczył taki komunikat obszar serwera uszkodzony prosimy spróbować ponownie.
    Każda próba wejścia na misję kończyła się wylogowaniem , czas misji się skończył ale straciłem 3 marszałków i wojsko .
    Nie mogę rozpocząć żadnej przygody .
    Pisałem do suportu i cisza ( dostałem tylko odpowiedź automatyczna )

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    u mnie odpowiedz auto przyszla + wiadomosc z wp.pl ze nie dostarczono wiadomosci bo u nich jest blad co nie przyjmuje wiadomosci.generalnie za 3 godziny skonczy mi sie czas przygody dopiero.2 dni tkwic w miejscu-bezcenne..

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez nieidealna001 Zobacz posta
    u mnie odpowiedz auto przyszla + wiadomosc z wp.pl ze nie dostarczono wiadomosci bo u nich jest blad co nie przyjmuje wiadomosci.generalnie za 3 godziny skonczy mi sie czas przygody dopiero.2 dni tkwic w miejscu-bezcenne..
    Już drugi o tym błędzie wspominasz... czy ten błąd to przypadkiem nie skrzynka pocztowa przepełniona skargami? W ogóle od wprowadzenia PvP to chyba żaden Admin ani moderator forum słowem się na forum nie odezwał.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Gracze,

CO ma admin czy moderator do tego, że zepsuto grę?
    Mało tego jak za moment sie okażę (co już właściwie się dzieję), że zepsuta gra spowodowała odpływ graczy ( i klejnotów) to staną się bezrobotni a tego nie życzymy przecież nikomu.
    Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dostałem odpowiedź , jutro pewnie i tak naprawią błędy

Uprzejmie informuję, że opisywane utrudnienie zostało zgłoszone do działu technicznego w celu opracowania poprawki.​

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów