Atak na obóz 6 przygotowany zgodnie z tabelą ( 90 rekrut + 160 puszkarzy) . Straty wg tabeli tylko 90 rekrutów - a faktycznie generał przegrał !!! To błąd gry ??
Atak na obóz 6 przygotowany zgodnie z tabelą ( 90 rekrut + 160 puszkarzy) . Straty wg tabeli tylko 90 rekrutów - a faktycznie generał przegrał !!! To błąd gry ??
Nie to nowe obrażenia jednostek niektórych, tzw. obszarowe
A gdzie można poznać te nowe zasady ?
witam skoro już piszecie tutaj o problemie w synach...to ja też mam jeden, mianowicie atak na obóz numer 8, mój generał zginał, przeciwnik pokonany ale...no właśnie obóz przeciwnika dalej stoi, bez armi i niestety nie da się go zaatakować, nawet go ominać, by móc przejść dalej...przelogowywanie nie pomaga. pomożecie?? co robić??
Dziwne, jest taki błąd ale do tej pory dawało się go skasować atakując czymkolwiek, nawet 1R.
pewnie do tej pory się dawało, ale niestety ja nie mogę go niczym zaatakować nawet 1R![]()
To współczuje albo się samo poprawi albo anulowanie przygody. Poczekaj do jutra, ginący generałowie powracają w nocy to może i to się poprawi. Ewentualnie spróbować strzałką ale wątpię, żeby to pomogło...
nie pomoże bo już zużyłam i strzałkę i asasyna. gdybym wiedziała, że się to poprawi to bym poszła dalej, a tak to mi szkoda armi gdybym musiała anulować...więc pozostaje czekanie...i dzięki za odpowiedzi![]()