Generałowie poruszają się inaczej niż jest pokazane to w animacji. Np na byku puściłem testowo generała z 1 rekrutem miał do obozu jeszcze z 4 chorągiewki a nagle wiadomość że generał atakuje. Kolega na czarnych miał podobne problemy z poruszaniem generałów na wieże. Teraz na kolejnym byku to przy bloku g1 ( od góry ) był taki cyrk że już nawet nie wiem który generał gdzie zmienił cel a najśmieszniejsze jest to że pogodzony z porażką już byłem a nagle wszystko wróciło do normy i blok się udał całkowicie przekłamane było to co widziałem na ekranie podczas gdy wszystko było ok w grze.
Po południu natomiast na krawcach jak wymienialiśmy looty to generałowie by loota zaliczyć atakowali po kilka ( kilkanaście ) razy bez skutecznie ten sam cel nim im się udało.
Po czym gdy wchodziłem na przygodę moją spakować wojsko gdy było wszystko wykonane bo kolega strzałami zdjął ostatnią fortece sama się przygoda zakończyła nie wiem dokładnie jak ale inni mówią że nie kliknęli zakończ a mam podstawy by im wierzyć.
Jak zawsze miało być pięknie a jest do kitutakich scen z generałami to jeszcze nie widziałem testowałem to z kolegą z gildii i cuda po prostu się dzieją
Edit : Zauważyłem że takie cuda głównie się dzieją po wyjściu z przygody i ponownym na nią powrocie praktycznie gwarantowane złe wyświetlanie ruchu generałów jak jestem na przygodzie od początku do końca to jeszcze nie jest dramatycznie i jakoś to działa.
Edit2 : Robig7-> Też mi generał wrócił na wyspę jak dałem by poszedł do innej przygody i tez myślałem że się pomyliłem dzięki za potwierdzenie.