Zobacz wyniki ankiety: Co zrobić z premią Proch Piaskuna?

Głosujących
49. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Całkowie usunięcie Prochu Piaskuna z gry

11 22.45%
  • Dodatkowe bonusy oprócz samej ciemności (np +10% do produkcji wszystkich budynków)

29 59.18%
  • Odkrywcy przynoszą jakąś inną premię (choćby i półmiski ryb) zamiast Prochu Piaskuna

2 4.08%
  • Nie mam zdania/Nie wiem

0 0%
  • Nie zgadzam się na żadne zmiany. Proch Piaskuna jest super !!!

7 14.29%
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Proch Piaskuna

Lipek

Proch Piaskuna

Proch Piaskuna. Kompletnie bezsensowna i bezuzyteczna premia, znoszona na potęgę przez Odkrywców (jak ma się ich naście wyszkolonych to już jest wysyp tejże premii). Nie mam pojęcia skąd taka wysoka cena za tą premię w sklepie.
    Oto moje propozycje:
    - Całkowicie usunąć tą premię z gry
    - Dodatkowe bonusy oprócz samej ciemności (+10% do produkcji wszystkich budynków)
    - Niech Odkrywcy przynoszą jakąś inną premię (choćby i półmiski ryb) zamiast Prochu Piaskuna

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    gdzieś juz taka propozycja padła, ale np podczas jak mamy na wyspie tę premie specjaliści by wykonywali kilka % szybciej swoje zadania

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Temat niepotrzebny bo developerzy jeszcze przeczytają i dorzucą ze dwa takie buble aby tylko dogryźć graczom. W Heroes online już uśmiercili grę...

Lipek
    Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    [...] Heroes online już uśmiercili grę...
    A tam co się stanęło?

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Lipek Zobacz posta
    A tam co się stanęło?
    BB probowalo ja "ratowac"

Lipek
    Cytat Zamieszczone przez Tornados Zobacz posta
    BB probowalo ja "ratowac"
    No i...? No i...? Co dalej? Bo ja nie w temacie... Pay to Win?

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pay to Win pełną gębą, wszedzie mikropłatności, a z aktualizacji na aktualizacje gra coraz gorzej działa a zmiany jakie wprowadzają to po ta aby wyciągać jeszcze więcej kasy od graczy, zmiany całkiem przeciwny kierunek niż to co by gracze oczekiwali. Tak więc jak ktoś w to nie zaczął grać to nawet niech nie próbuje.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Teraz to już nie jest Pay to Win, tylko Pay to Play

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    Pay to Win pełną gębą, wszedzie mikropłatności, a z aktualizacji na aktualizacje gra coraz gorzej działa a zmiany jakie wprowadzają to po ta aby wyciągać jeszcze więcej kasy od graczy, zmiany całkiem przeciwny kierunek niż to co by gracze oczekiwali. Tak więc jak ktoś w to nie zaczął grać to nawet niech nie próbuje.
    Masz rację, ja się w Herosów trochę pobawiłem ( 28 lev), teraz ograniczam się do logowania, wierząc ... naiwnie że może coś zmienią na lepsze, bo teraz owszem jak masz kasę realną i chcesz ją wydać to gra warta polecenia ...

Uprawnienia umieszczania postów