Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Uwaga! Czarni Rycerze

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...ghlight=czarni

popatrzcie na ten poradnik to bedziecie wiedziec dlaczego Pozdrawiam

heroPenio
    powodem są lagi, najpierw robimy atak potem zapraszamy do przygody

Osadnik Awatar NieMaNicka
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez heroPenio Zobacz posta
    powodem są lagi, najpierw robimy atak potem zapraszamy do przygody
    wiekszych bzdur nie czytałem Rozwalac obóz w przejściu przed atakiem na fortece i nic nie bedzie "ściągać" :P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Lagi zaczęły się niedawno. Przechodziłem ten drop już kilkanaście razy z powodzeniem. Chodzi o ostatni atak z blokiem. Weteran wchodzi do fortecy, atakuje jednak obóz na lewo od obozu nr 13. I jak widzisz NieMaNicka, nie jestem pierwszy:-). A poradnik zawsze ten sam: http://www.settlersonlinewiki.eu/prz...zarni-rycerze/. Wielkie dzięki M0rdechaj za stworzenie takiego pomocnego poradnika.
    Ostatnio edytowane przez zenkat54 ; 26.10.2014 o 00:02

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez karola19861011 Zobacz posta
    miałam też ten problem ale kiedy wysyłałam atak na wcześniejszy obóz i parę chwil po tym na fortece, póki nie pokona się obozu przed forteca blok nie wchodzi, musi gienek skończyć walkę dopiero puszcza się blok
    zgadzam się

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez zenkat54 Zobacz posta
    Lagi zaczęły się niedawno. Przechodziłem ten drop już kilkanaście razy z powodzeniem. Chodzi o ostatni atak z blokiem. Weteran wchodzi do fortecy, atakuje jednak obóz na lewo od obozu nr 13. I jak widzisz NieMaNicka, nie jestem pierwszy:-). A poradnik zawsze ten sam: http://www.settlersonlinewiki.eu/prz...zarni-rycerze/. Wielkie dzięki M0rdechaj za stworzenie takiego pomocnego poradnika.
    Ja tym ustawieniem robie non stop czarnych i wszystko ladnie zawsze wchodzi

heroPenio
    Cytat Zamieszczone przez NieMaNicka Zobacz posta
    wiekszych bzdur nie czytałem Rozwalac obóz w przejściu przed atakiem na fortece i nic nie bedzie "ściągać" :P
    moja jest tylko racja i to święta racja. bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza

Osadnik Awatar Nursja
    Serwer
    Słoneczny Gród
    od kilku dni codziennie robię tę przygodę, niezmiennie zaczynam od ataku na obóz nr 1 - na G1 , skład to 100 Łucznik, 100 Żołnierz, wysyłam mistrza a z nim 49 Ochotnik, 71 Konny, 100 Puszkarz, straty to ochotnicy i to nie zawsze wszyscy, dzisiaj w tym ataku poza ochotnikami straciłam 38 konnych, ponieważ to nie był blok tylko pojedynczy atak to nie ja spaprałam ... i proszę nie opowiadać że nie ma lagów.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Pojedyncze ataki też można spaprać W twoim przypadku wystarczy zamiast ochotników zapakować z rozpędu rekrutów i idzie w piach 23 do 43 konnych (nie licząc rekrutów którzy też w całości giną), czyli twoje straty mieściłyby się w widełkach.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Miałem 3 wpadki w bloku 300 puszek poszło.Problem jest wtedy gdy zostawiamy fortece na środku i atakujemy w prawo w czasie bloku generał wchodzi do fortecy ale atak zaczyna w obozie przed blokiem i spokojnie wraca do fortecy.Nie są to żadne lagi ale błąd techniczny.Robie według poradnika poznańczyka dla generała majora.Pozdrawiam

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów