Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Czat i jego funkcjonowanie a raczej jego brak.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Czat i jego funkcjonowanie a raczej jego brak.

Zapytam wprost i w krótkich żołnierskich słowach: kiedy do ciężkiej motylej nogi czat zostanie naprawiony? Giną tagi, SZEPT mruga sam z siebie - tu może duch serwera chce z graczem porozmawiać, a co najważniejsze: KIEDY zostanie naprawiona funkcja ignorowania?!

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    kiedy ? a wtedy

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez sir_radek Zobacz posta
    Zapytam wprost i w krótkich żołnierskich słowach: kiedy do ciężkiej motylej nogi czat zostanie naprawiony? Giną tagi, SZEPT mruga sam z siebie - tu może duch serwera chce z graczem porozmawiać, a co najważniejsze: KIEDY zostanie naprawiona funkcja ignorowania?!
    Tutaj co najwyżej możesz poskarżyć się mnie i kilku innym co jeszcze te forum czytają. Ja ze swojej strony mogę cię zapewnić, ze gdybym miał taką możliwość naprawiłbym tę usterkę najszybciej jak to jest możliwe i przy okazji przeprosiłbym za uniedogodnienia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No nic, kolejna konserwa za nami i nadal nic... Rozumiem że Ubi i BB ma po prostu wygrzane na to co się dzieje... Czyli polski oddział BB/Ubi nie pozostawia mi innego wyboru niż napisanie wyżej, czyli bezpośrednio do Niemiec i Francji. Serdecznie pozdrawiam nierobów z polskiego oddziału...
    PS ten post został również upubliczniony w innych miejscach więc jego kasowanie jest bezcelowe...

Osadnik Awatar Mundek_May
    Serwer
    Czarci Gaj
    Na tylnej ścianie stodoły tez upubliczniłeś ? Jak masz problemy z grą, to pisz do supportu. Gorzkie żale na forum, raczej nikogo nie obchodzą.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Mundek_May Zobacz posta
    Na tylnej ścianie stodoły tez upubliczniłeś ? Jak masz problemy z grą, to pisz do supportu. Gorzkie żale na forum, raczej nikogo nie obchodzą.
    Eno mundek, ten problem dotyczy wszystkich, więc można o tym wspomnieć, co prawda fakt że pisanie tutaj rzadko przynosi efekt, ale czasami zdarza się cud

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    cót hyba

Uprawnienia umieszczania postów