Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: problem z zaladowniem mapy

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Oprócz historii, wyczyść ciasteczka, albo przeleć jakimś programem typu Ccleaner, może pomoże .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam. Nic z tego dalej to samo. Już sama nie wiem co robić.

Osadnik Awatar Igorb1985
    Serwer
    Czarci Gaj
    Gram już dość długo w tę grę i nigdy większych problemów z działaniem gry nie miałem, ale to co się dzieje ostatnio (około miesiąca) woła o pomstę do nieba. Gra zachowuje się fatalnie. Mapa się nie wczytuje, avatary znajomych w pasku zanikają, nie dociąga premii, wiszą kosze widmo ,sypie się flash (nomen omen podobno zmiana z flashplayer 15 na 13 pomaga nieco). Nie wiem co zostało tu zmienione ,ale wiem że zmiany te nie idą w pożądanym kierunku. Po prostu odechciewa się grać.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Hej i jak tam u was z grą??? Bo u mnie nadal nic, dalej się mapa ląduje. Pisałam trzy raz do pomocy trchnicznej ale do teraz nie dostałam żadnej odpowiedzi.

VonBoden
    U mnie nadal nie mogę wejść na wyspę. Więc nie jesteś sama

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Dostałem meila z odpowiedzią, zrobiła krok po kroku co mi kazali i nadal nic to samo. Co lepsze logowałam sie na innych komputerach i to sama "wczytuje mapę" już mnie to zaczyna trochę drażnić.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów