od wczoraj nie moge grac bo nie chce mi sie ladowac mapa pisze wczytywanie mapy i nic moge godzine czekac i nic.
Wszystko u mnie jest ok pisalam do suportu ale bez eha .
Nie wiem co dalej zrobic.
Ktos moze ma podobny problemy![]()
od wczoraj nie moge grac bo nie chce mi sie ladowac mapa pisze wczytywanie mapy i nic moge godzine czekac i nic.
Wszystko u mnie jest ok pisalam do suportu ale bez eha .
Nie wiem co dalej zrobic.
Ktos moze ma podobny problemy![]()
super dzieki sprubuje moze pomoze
no i to tez nie pomaga nadal jest wczytywanie mapy jakas masakra.
Support ma czas a mi premie dzienne przepadna.
Zastanawiające jest to czy w ogóle jest to winą BB czy wina leży po stronie komputera, laptopa użytkownika.
komuter jest sprawdzony wszystko jest ok.
Nagle przestalo ladowac informatyk sprawdzil wszystkie opcje zgodnie z zaleceniem supportu ale najwyraźniej problem jest u nich, bo odpisali mi ze musze uzbrojic sie w cierpliwosc.
Tylko ze premi dniowych nikt nie cofnie.
Ehh zaczyna mnie wkurzac taki poczatek
Witam
Ja własnie od 2 dni mam taki sam problem , kontaktowałem sie z supportem wyjatkowo szybko dostałem odp , ze mój problem został zgłoszony i bedzie analizowany tylko jak długo to bedzie trwało ??
Już w tym wątku kilka wyraźnych problemów ostatnio.
http://forum.thesettlersonline.pl/th...chomieniem-gry
W moim przypadku próba kończy się na granatowym ekranie z poradą dnia i statusem "wczytywanie
mapy".
Próbowałem na wielu przeglądarkach, wielu sieciach, wyczyszczonych
cookies, cache itp, z restartami, z przelogowaniami. Więc to nie jest kwestia po mojej stronie.
I jeszcze kilka stwierdzonych (również ze znajomymi) faktów:
1) Po zalogowaniu się jestem 'online' to znaczy świeci się zielona kropka na moim awatarze
2) Znajomi nie mogą wejść na moją wyspę - również 'wczytywanie mapy...' bez końca
Wygląda mi to na próbę wczytania jakichś elementów/parametrów mapy, które się nie mogą wczytać...
Ja tak samo probowałem tego i nic nie pomogło, zaczyna mnie to juz wkurzać.
Pewnie bedziemy musieli czekac do konserwy zanim to naprawia
Witam. Od 4 dni mam problem z grą, nie może mi wczytać mapy, zmieniłam przeglądarkę wyczyściłam historie, ale nadal nic z tego. Pomoże ktoś???