Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za wprowadzeniem rankingu gildii?

Głosujących
44. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, to mobilizuje do aktwności.

35 79.55%
  • Nie, to byłoby zbyt wymagające.

4 9.09%
  • Nie jestem w gildii i nie obchodzi mnie to

5 11.36%
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Ranking Gildii, rywalizacja pomiędzy gildiami

Lipek
    Cytat Zamieszczone przez anael6669 Zobacz posta
    RedJul taki ,..., albo jakikolwiek ranking, o którym piszesz, musiał by być skonstruowany tak, by nie wchodziły w grę niebieskie, a propozycje jakie do tej pory widziałem polegają na tym kto więcej wydał, kto ma więcej czego na wyspie (za klej). Jeśli ranking miałby powstać to z sensem, nie na odwal się jak system osiągnięć.
    anael6669
    Chociażby ranking wykonanych zadań gildyjnych. Co miesiąc/kwartał/rok reset i nagroda dla powiedzmy 3 pierwszych miejsc w postaci niebieskich, budynku (byle jakiego, nie wiem manufaktura, ulepszony magazyn itp), surowców itd (dla wszystkich graczy w gildii, lub dla tych co wykonali 80% zadań). Pole do popisu jest bardzo obszerne.

A co najważniejsze to zablokowanie handlu MG.
    Ostatnio edytowane przez Lipek ; 12.09.2014 o 00:31

Początkujący Osadnik Awatar Orzeszkuwloski
    Serwer
    Nowy Świat
    Dla mnie nawet, gdyby nagrody nie były tak atrakcyjne jak klejki czy super budynki, to i tak bym się cieszył np. z pucharu. W tej grze robimy chleb nie po to, żeby się nim najeść:-) Po prostu brakuje mi jakiegoś większego celu, a społecznościowa warstwa gry (gildia) daje mi dużo radości. Sami w gildii oczywiście staramy się robić wszystko najlepiej, ale jednak brakuje tego porównania do innych. Bo chęć rywalizacji jest:-) Zresztą ja kompletnie nie rozumiem sensu gry pozbawionej rywalizacji bo po jakimś czasie staje się nudna. Zawsze musi być jakiś cel, do którego się dąży. Dążenie do poznania krawca na pamięć dla mnie jest wizją mało ciekawą. Jednak, żeby być w najlepszej ekipie na serwerze jestem gotów się tego krawca na pamięć nauczyć:-)
    Ostatnio edytowane przez Orzeszkuwloski ; 12.09.2014 o 16:04 Powód: literówka

Moderator Forum Awatar Uranos_old
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 12.09.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Uranos
    Ostatnio edytowane przez MOD_Uranos ; 11.02.2016 o 21:49 Powód: pomylona data ostatniego wpisu

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów