Jak to dlaczego to nie tylko ja tak mam ?
Jak to dlaczego to nie tylko ja tak mam ?
Na biały ekran jest sposób, na chrome.
Jak masz już cały biały ekran kliknij PPM i następnie zbadaj element, później zamknij dodatkowe okno.
Ja też to mam i ten sposób działa u mnie.
trochę późno ale co pomogło? Bo ja teraz mam taki problem...
Drugi dzień z rzędu nie mogę wejść do gry. Da się zalogować, ale po kliknięciu na "graj" pojawia się "wczytywanie mapy" i ..... cisza. Próbuję na trzech różnych przeglądarkach i na każdej to samo. Wszystko się zatrzymuje. Ze strony BB też cisza. Konserwacja przygotowania do konserwacji?
BogdanB ja mam ten problem od niedzielnego poranka i dalej nic nie wiadomo. Pierwsza wiadomość od suprotu była taka, abym zresetował modem oraz sprawdził czy mam najnowsze oprogramowanie(wtyczka flash itd. itp.) Po ustaleniu iż z mojej strony wszystko ok, czekam na śledztwo w tej sprawie. Ludzie z mojej gildii pisali również o wyczyszczeniu ciasteczekmam nadzieje iż Tobie coś pomoże
![]()
Problem z ładowaniem gry był już tu wiele razy zgłaszany, więc wyczyściłem historię, wtyczka flash jest najnowsza (od tego zacząłem) - nadal nic.
jest godzina 14,09 nie moge sie zalogowac problem techniczny... konserwa po konserwie? ZNOWU????????
u mnie podobnie, ale wyświetla że technicy nad tym problemem pracują
u mnie podobnie