Zamieszczone przez Andrzej7311 Aguś aktualny ten grobek ? chętnie dołączę moge zrobic ale 2 os brakuje
Zamieszczone przez agaryk Ciebie caly czas mam dostalam od Pana Andrzeja7311 Czy Pana ... to moze nie , )
Zamieszczone przez agaryk Ciebie caly czas mam dostalam od Pana Andrzeja7311 a yba ze tak ^^
nicki bywaja mylne Pania Andrzej
Mod Maksiu to że czatu nie mamy to wiemy, może byś się dowiedział kiedy czat wróci!!
Zamieszczone przez tazzplck Mod Maksiu to że czatu nie mamy to wiemy, może byś się dowiedział kiedy czat wróci!! Z checia bym odpowiedzial ale niestety nie wiem ;( Przekazane komu trzeba..............
Zamieszczone przez MOD_Maximus Z checia bym odpowiedzial ale niestety nie wiem ;( Przekazane komu trzeba.............. ^^ oddacie mi zone oddam wam czata ^^
Zamieszczone przez Turisme ^^ oddacie mi zone oddam wam czata ^^ to powiedz chociaz ktora to?
a taki okret wojenny ^^
hahah to juz wiem o kogo chodzi :P ale niestety nie ma jej :P ale przekaze jak wroci
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.