Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Wczytywanie wyspy

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ta nic mi nie polepszy zgadza się, ale weź pod uwagę że w tej grze chodzi o czas, budynki padną. Skoro gra działa 24h godziny nie obchodzi mnie to kiedy oni pracują. Tu się wydaje realne pieniądze i mam prawo wymagać od nich chociaż informacji. To nie jest reklamacja a błąd, który nie jest z mojej winy. Skoro mają tak dużo zgłoszeń niech zatrudnią więcej ludzi, a jak nie umieją zrobić gry bez bugów niech zatrudnią kompetentnych ludzi. Dziwny trafem jak miałem problem z klejnotami odpisali po paru godzinach???

ThePeper
    Nie wiem jakie Ci tam budynki padną, co najwyżej kopalnie.
    W dodatku może nie wiesz ale produkcja staje po 24h od ostatniego zalogowania do gry, więc będziesz miał wyspę śliczniutką z przed paru dni
    A jak kasę wydajesz to już Twój problem, robisz to dobrowolnie, lepiej przez to nie będziesz traktowany.

P.S. napisz jeszcze kilka komentarzy na FB - na pewno pomogą rotfl

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Już nic nie pisze szkoda nerwów

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Gra ruszyła po konserwacji, ze strony supportu zero odzewu. Gra działała 2 godziny. Znów się zawiesiła jak wszedłem na wyspę znajomego i chciałem wrócić. Wisi, wczytuję wyspę bez końca. Tydzień temu pisałem i nic nikt nie zrobił. Znów muszę czekać tydzień do kolejnej konserwacji. Szkoda mi już nerwów. Czekam tydzień żeby sobie pograć. Czas chyba się pożegnać. Support znów od jutra 3 dni wolnego. Śmiech na sali.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Udało się przez BB_Teromort skontaktować z supportem, rozwiązują mój problem. Jest podobno bardzo skomplikowany więc muszę się uzbroić w cierpliwosc. To czekam.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    i znowu się nie da wejść do mar-a ... to się chłop nacieszył graniem

ThePeper
    Heh, śmiech na sali.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    i jak postęp ze sprawą??
    Bo mam ten sam problem, a support się nie odzywa. Skoro po konserwie istnieje szansa że ruszy ale znowu się popsuje, to nie mam pomysłu już co z tym zrobić

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Postępu brak, na odzew supportu doczekałem się po interwencji moda po 6 dniach od zawieszenia. Tak zgadza się gra ruszyła po konserwacji ale po 2 godzinach wyspa zawiesiła się (trwa wczytywanie nieustanne jak poprzednio). Zdarzyło się to w momencie gdy ktoś był na mojej wyspie a ja byłem na wyspie znajomego. Dlatego jak ruszy nie chodzę po wyspach znajomych. Support odpisał że problem jest złożony i czasochłonny do rozwiązania. Dział techniczny pracuje nad jego rozwiązaniem i mam cierpliwie czekać-tak mi napisali-jeszcze trochę cierpliwości. No tak 2 tygodnie problem i mam czekać cierpliwie...hehe. Zgłoszenie dział techniczny przyjął w czwartek 14.08.2014-od tego momentu żadnego odzewu. Gra nie działa. Pewnie jutro ruszy-ile podziała się okaże. Pisz do supportu a najlepiej atakuj ich na facebooku. Życzę dużo cierpliwości.

Osadnik Awatar sivy-devil
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    chyba nie tylko ty masz ten problem-u mnie dzisiaj gra przestała działać i nie ładuje się-tylko biały ekran i lipa
    Nigdy nie mów nigdy

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów