na miejsce zbanowanych high lvl przyjdą nowi którzy chetnie zakupią klejnoty aby szybciej sie rozwijać, proste jak konstrukcja cepa
na miejsce zbanowanych high lvl przyjdą nowi którzy chetnie zakupią klejnoty aby szybciej sie rozwijać, proste jak konstrukcja cepa
to ja wam powiem ze to co było trzeba oddałem resztę dawno sprzedałem napisalem im o tym a i tak mnie wykluczyli teraz wypada wnieść sprawe o zwrot kosztów zwiazanych z gra i usunać konto sami tego chca
Mam zamiar zgłosić sprawę do prokuratury o próbę wyłudzenia pieniędzy. A ekipie BB życzę wiele satysfakcji z pracy.
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
Nie będę ulegał szantażom i ulegał wyłudzaczom pieniędzy! Do czego to prowadzi! Kup magazyn albo skasujemy Ci konto, z poważaniem Blue Byte i Ubisoft. Też coś!
Raczej "oddaj nam magazyny, które wziąłeś niezgodnie z regulaminem który zaakceptowałeś"Kup magazyn albo skasujemy Ci konto, z poważaniem Blue Byte i Ubisoft. Też coś!
A co do spraw w sądzie, to śmieszni jesteściezaakceptowaliście regulamin, w którym jest jasno napisane że wszystko jest własnością bb i nic im zrobić nie możecie.
Edit:
Cytat z regulaminu, który zaakceptowaliście
Edit2:Użytkownik zobowiązuje się do pokrycia szkód UBISOFT i zwolnienia go z odpowiedzialności w przypadku niewłaściwego lub niezgodnego z prawem korzystania z Konta, włączając w to nielegalne lub niewłaściwe wykorzystania przez osobę nieuprawnioną do korzystania z Konta Użytkownika. Użytkownik wyraża zgodę na ponoszenie osobiście odpowiedzialności za swoje korzystanie z Usługi oraz wszelką komunikację i działania w ramach Usług.
Jeszcze dwa cytaty, które każdy wypowiadający się tu powinien znać z racji że oświadczył że zapoznał się i zaakceptował regulamin
UŻYTKOWNIK PONOSI CAŁE RYZYKO ZWIĄZANE ZE STRATĄ CZASU I WYSIŁKU, UTRATY DANYCH (SZCZEGÓLNIE DANYCH ZWIĄZANYCH Z GRĄ), BŁĘDY LUB UTRATĘ INFORMACJI HANDLOWYCH LUB INNYCH INFORMACJI WYNIKAJĄCYCH Z KORZYSTANIA Z USŁUG I GIER.W przypadku usunięcia Konta lub wypowiedzenia Usługi albo Usług związanych z Kontem, Użytkownikowi nie zostanie przyznany żaden okres korzystania z usług on-line lub jakikolwiek inny rodzaj kredytów (na przykład punktów w grze online) ani przekształcony w pieniądze lub w inny sposób zrefundowany. Użytkownik nie będzie miał także dostępu do Konta ani jakiegokolwiek praw powiązanych z Kontem lub wspomnianymi Usługami (takich jak punkty, Kredyty, tokeny lub wirtualne obiekty).
Ostatnio edytowane przez somnus ; 05.08.2014 o 14:45