Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 55

Wątek: Twoje konto zostało wykluczone.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    na miejsce zbanowanych high lvl przyjdą nowi którzy chetnie zakupią klejnoty aby szybciej sie rozwijać, proste jak konstrukcja cepa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    to ja wam powiem ze to co było trzeba oddałem resztę dawno sprzedałem napisalem im o tym a i tak mnie wykluczyli teraz wypada wnieść sprawe o zwrot kosztów zwiazanych z gra i usunać konto sami tego chca

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Mam zamiar zgłosić sprawę do prokuratury o próbę wyłudzenia pieniędzy. A ekipie BB życzę wiele satysfakcji z pracy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez nocna_furia63 Zobacz posta
    Mam zamiar zgłosić sprawę do prokuratury o próbę wyłudzenia pieniędzy.
    moze jakas "zbiorowke" zrobimy?

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam zamiar zgłosić sprawę do prokuratury o próbę wyłudzenia pieniędzy. A ekipie BB życzę wiele satysfakcji z pracy.
    Daj znać jak szybko wygrałaś i ile
    "w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
    Start: teraz"
    "Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
    "W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Nie będę ulegał szantażom i ulegał wyłudzaczom pieniędzy! Do czego to prowadzi! Kup magazyn albo skasujemy Ci konto, z poważaniem Blue Byte i Ubisoft. Też coś!

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Kup magazyn albo skasujemy Ci konto, z poważaniem Blue Byte i Ubisoft. Też coś!
    Raczej "oddaj nam magazyny, które wziąłeś niezgodnie z regulaminem który zaakceptowałeś"

A co do spraw w sądzie, to śmieszni jesteście zaakceptowaliście regulamin, w którym jest jasno napisane że wszystko jest własnością bb i nic im zrobić nie możecie.

Edit:
    Cytat z regulaminu, który zaakceptowaliście
    Użytkownik zobowiązuje się do pokrycia szkód UBISOFT i zwolnienia go z odpowiedzialności w przypadku niewłaściwego lub niezgodnego z prawem korzystania z Konta, włączając w to nielegalne lub niewłaściwe wykorzystania przez osobę nieuprawnioną do korzystania z Konta Użytkownika. Użytkownik wyraża zgodę na ponoszenie osobiście odpowiedzialności za swoje korzystanie z Usługi oraz wszelką komunikację i działania w ramach Usług.
    Edit2:
    Jeszcze dwa cytaty, które każdy wypowiadający się tu powinien znać z racji że oświadczył że zapoznał się i zaakceptował regulamin

UŻYTKOWNIK PONOSI CAŁE RYZYKO ZWIĄZANE ZE STRATĄ CZASU I WYSIŁKU, UTRATY DANYCH (SZCZEGÓLNIE DANYCH ZWIĄZANYCH Z GRĄ), BŁĘDY LUB UTRATĘ INFORMACJI HANDLOWYCH LUB INNYCH INFORMACJI WYNIKAJĄCYCH Z KORZYSTANIA Z USŁUG I GIER.
    W przypadku usunięcia Konta lub wypowiedzenia Usługi albo Usług związanych z Kontem, Użytkownikowi nie zostanie przyznany żaden okres korzystania z usług on-line lub jakikolwiek inny rodzaj kredytów (na przykład punktów w grze online) ani przekształcony w pieniądze lub w inny sposób zrefundowany. Użytkownik nie będzie miał także dostępu do Konta ani jakiegokolwiek praw powiązanych z Kontem lub wspomnianymi Usługami (takich jak punkty, Kredyty, tokeny lub wirtualne obiekty).
    Ostatnio edytowane przez somnus ; 05.08.2014 o 14:45

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez somnus Zobacz posta
    Raczej "oddaj nam magazyny, które wziąłeś niezgodnie z regulaminem który zaakceptowałeś"
    z Regulaminem, którego interpretacja i czas oraz miejsce przysługuje tylko BB powinieneś dopisać.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez hruum555 Zobacz posta
    Nie będę ulegał szantażom i ulegał wyłudzaczom pieniędzy! Do czego to prowadzi! Kup magazyn albo skasujemy Ci konto, z poważaniem Blue Byte i Ubisoft. Też coś!
    Najpierw chyba było "oddaj ukradzione magazyny" a dopiero potem "jak już nie masz to kup".

Osadnik Awatar GarnekPierogów
    Serwer
    Złota Góra
    Pojadę klasykiem: "Iks de".
    Chuck Norris robi bloki majorem.
    ---
    Uwolnij pieroga!

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów