Ulepszony silos 5 lvl wrzucona premia zastrajkowałbrak sadzonek !!!!!!!
Ulepszony silos 5 lvl wrzucona premia zastrajkowałbrak sadzonek !!!!!!!
przy ulepszonych silosach to norma, że jak złoże jest pełne to budynek się zawiesza![]()
To prawda, pole pelne, fajrant..... ale to nic.
Zauwazylem, ze z epickim skladem drewna jest podobnie a to juz jest lipa bo czasami chcesz miec maks w magazynie a z nimi to nie wyjdzie.... tak btw...
peace![]()
Gildia - Easy Rider - zaprasza wszystkich graczy! Gildia bez ciśnienia. (regulamin dostępny w okienku gildii)... Kontakt: Szept, PW... Kolonia/Realm 4
Chiałem napisać bo pewnie nie każdy wie że ulepszony Silos wcale nie jest tak ulepszony jak to piszą u kupca. Jest jedna wielka ściema z ta produkcja razy 3 do zwykłego silosu. Miało być cudo jest gówno. Zwykły Silos na 12h produkuje średnio 270 sprawdźcie na 5 lvl. Ulepszony na 5 lvl daje 430 szt. Dodam złoże nie pełne ta sama odległość do złoża i magazynu. Ulepszony Silos powinien dawać tak naprawdę 810.... Czemu nas tak cały czas robią w balona............................................ .................................................. .................................................. ..........
Nie wiem na co patrzysz, ale chyba źle patrzysz. U mnie ulepszony silos na piątym poziomie ma wydajność +780 i przy czym to nie jest jeszcze najlepsza jego wydajność.
Pewnie masz ten podobny problem, co kolega z pierwszego postu, z tym, że u ciebie rolnik zasiał najbliższe pole do pełna i poszedł obsiewać inne dalsze pole. Nie wiem dlaczego co niektórzy myślą, że jedno pole będzie obsiewane w nieskończoność, i dlaczego niektórzy nie umieją zobaczyć, na którym polu właśnie rolnik sieje.
U mnie od 700 do 815 na plus przy 28 ulepszonych silosach