o tak bardzo by się przydało łączenie, popieram w 100%
o tak bardzo by się przydało łączenie, popieram w 100%
Ja chciałbym aby premie dłużej działały, wtedy byłoby ich automatycznie mniej w gwieździe.
Można wprowadzić grupowanie przez upuszczenie jednej premi na drugą. Wtedy możnaby zgrupować ile potrzeba i po kłopocie z rozgrupowywaniem.
Natomiast ja nigdy nie miałem aż tylu premi aby musieć je grupować, teraz jest troszkę więcej (42lv) ale gram rzadziej więc to normalne.
+A+M+D+G+
Jak bedziesz mial grubasow wyszkolonych na szukanie artefaktow to zrozumiesz co to jest duza ilosc premii w gwiezdzie![]()
Nawet nie trzeba mieć "artefakciarzy", wystarczą zieloni z piłkarskiego (teraz znów może się uda za tokeny). Nie wiem jak Wam, mi co poszukiwania przywlecze jakąś premię w bonusie do skarbów, przygody albo map![]()
u mnie gwiazda, to jeden wielki śmietnik i mimo, ze naprawdę staram się nie trzymać rupieci, to i tak trzeba się naprzewijać, żeby coś znaleźć ;/
To jedno, a drugie to np wysyłanie 20-30-50 premii znajomym aby nam rzucili premie na budynki (np ciasteczka, kosze egzo, rytuały itp). Przewijanie, szukanie i kilkanie ich w stosie tysięcy (dosłownie) premii, to istny koszmar.
No i wystawianie premii (lub innych przedmiotów z gwiazdy) na handlu byłoby o wiele łatwiejsze, przy próbie pozbycia się większych ilości.
Ostatnio edytowane przez Lipek ; 11.05.2015 o 10:44
Ja regularnie staram się robić porządki i od czasu do czasu proszę kogoś o zasypanie połowy wyspy mixem premek x3. Ale ile razy trafi się na tyle kochany znajomy, że zgodzi się zaakceptować te 200 pojedynczych ofek, a potem jeszcze to rzucić? Niechby grupowali te kosze egzo nawet i tylko po 10 szt, już byłoby o wiele łatwiej.
Gdzieś tu na forum był też pomysł by móc zamieniać ozdoby na surki - to też przydałoby się dla rozładowania gwiazdy. Niechby to było i raptem 10 marmuru za monument/statuę...
wymieniaj, ja np. pisze, ze wymienię 20 strachów, 30 egzo itd. zawsze ktoś się znajdzie, jak nie na całość, to na cześć![]()
wiem, że to nie rozwiązuje problemu, ale mimo wszystko troszkę ułatwia
z wysyłaniem też można sobie pomóc wpisując dwie litery pasujące do nazwy premki i czegoś taniego np. bali, czy kamienia, zawsze coś się znajdzie, co zawęzi wybór i zredukuje nieco przewijanie
Najlepsza byłaby możliwość łączenia i dzielenia premii, dopałek do kopalni, surowców, przygód, oraz pasek z wyszukiwaniem danej rzeczy, ponieważ grając mobilnie ciężko jest przesuwać pasek na 5calowym ekraniku. Na pewno trzeba by było ustalić jakieś limity na to wszystko czyli np.:
premie 1000 szt.
dopałki do kopalni 20000 szt.
surowce 100000 szt.
przygody 30 szt.
Chyba że na wszystko dać limit po 999 999 i koniec, a każdy i tak podzieli sobie jak uważa.
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 27.05.2015 o 19:33
jestem na tak . oczywiście musi być suwak dzielenia w celu wysyłania odpowiedniej ilości