Zobacz wyniki ankiety: Czy potrzebne jest

Głosujących
289. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, takie same przedmioty powinny być zawsze w jednej paczce

114 39.45%
  • Tak, z łączeniem i dzieleniem według uznania

163 56.40%
  • Nie

4 1.38%
  • Tak, ale... (inne zastrzeżenia)

4 1.38%
  • Wszystko jedno

4 1.38%
Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 69

Wątek: Łączenie przedmiotów w gwieździe.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    o tak bardzo by się przydało łączenie, popieram w 100%

Osadnik Awatar fenixpiotr
    Serwer
    Kolonia
    Ja chciałbym aby premie dłużej działały, wtedy byłoby ich automatycznie mniej w gwieździe.
    Można wprowadzić grupowanie przez upuszczenie jednej premi na drugą. Wtedy możnaby zgrupować ile potrzeba i po kłopocie z rozgrupowywaniem.
    Natomiast ja nigdy nie miałem aż tylu premi aby musieć je grupować, teraz jest troszkę więcej (42lv) ale gram rzadziej więc to normalne.
    +A+M+D+G+

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Jak bedziesz mial grubasow wyszkolonych na szukanie artefaktow to zrozumiesz co to jest duza ilosc premii w gwiezdzie

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    Nawet nie trzeba mieć "artefakciarzy", wystarczą zieloni z piłkarskiego (teraz znów może się uda za tokeny). Nie wiem jak Wam, mi co poszukiwania przywlecze jakąś premię w bonusie do skarbów, przygody albo map

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    u mnie gwiazda, to jeden wielki śmietnik i mimo, ze naprawdę staram się nie trzymać rupieci, to i tak trzeba się naprzewijać, żeby coś znaleźć ;/

Lipek
    Cytat Zamieszczone przez misiasia Zobacz posta
    u mnie gwiazda, to jeden wielki śmietnik i mimo, ze naprawdę staram się nie trzymać rupieci, to i tak trzeba się naprzewijać, żeby coś znaleźć ;/
    To jedno, a drugie to np wysyłanie 20-30-50 premii znajomym aby nam rzucili premie na budynki (np ciasteczka, kosze egzo, rytuały itp). Przewijanie, szukanie i kilkanie ich w stosie tysięcy (dosłownie) premii, to istny koszmar.
    No i wystawianie premii (lub innych przedmiotów z gwiazdy) na handlu byłoby o wiele łatwiejsze, przy próbie pozbycia się większych ilości.
    Ostatnio edytowane przez Lipek ; 11.05.2015 o 10:44

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Lipek Zobacz posta
    To jedno, a drugie to np wysyłanie 20-30-50 premii znajomym aby nam rzucili premie na budynki (np ciasteczka, kosze egzo, rytuały itp). Przewijanie, szukanie i kilkanie ich w stosie tysięcy (dosłownie) premii, to istny koszmar.
    Ja regularnie staram się robić porządki i od czasu do czasu proszę kogoś o zasypanie połowy wyspy mixem premek x3. Ale ile razy trafi się na tyle kochany znajomy, że zgodzi się zaakceptować te 200 pojedynczych ofek, a potem jeszcze to rzucić? Niechby grupowali te kosze egzo nawet i tylko po 10 szt, już byłoby o wiele łatwiej.

Gdzieś tu na forum był też pomysł by móc zamieniać ozdoby na surki - to też przydałoby się dla rozładowania gwiazdy. Niechby to było i raptem 10 marmuru za monument/statuę...

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Rosadamascena Zobacz posta
    Ja regularnie staram się robić porządki i od czasu do czasu proszę kogoś o zasypanie połowy wyspy mixem premek x3. Ale ile razy trafi się na tyle kochany znajomy, że zgodzi się zaakceptować te 200 pojedynczych ofek, a potem jeszcze to rzucić?
    wymieniaj, ja np. pisze, ze wymienię 20 strachów, 30 egzo itd. zawsze ktoś się znajdzie, jak nie na całość, to na cześć
    wiem, że to nie rozwiązuje problemu, ale mimo wszystko troszkę ułatwia

z wysyłaniem też można sobie pomóc wpisując dwie litery pasujące do nazwy premki i czegoś taniego np. bali, czy kamienia, zawsze coś się znajdzie, co zawęzi wybór i zredukuje nieco przewijanie

Jagiel86
    Najlepsza byłaby możliwość łączenia i dzielenia premii, dopałek do kopalni, surowców, przygód, oraz pasek z wyszukiwaniem danej rzeczy, ponieważ grając mobilnie ciężko jest przesuwać pasek na 5calowym ekraniku. Na pewno trzeba by było ustalić jakieś limity na to wszystko czyli np.:
    premie 1000 szt.
    dopałki do kopalni 20000 szt.
    surowce 100000 szt.
    przygody 30 szt.

Chyba że na wszystko dać limit po 999 999 i koniec, a każdy i tak podzieli sobie jak uważa.
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 27.05.2015 o 19:33

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    jestem na tak . oczywiście musi być suwak dzielenia w celu wysyłania odpowiedniej ilości

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów