Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Przygoda Oblężenie - jeszcze kooperacyjna czy już zwykła dwuosobowa?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Przygoda Oblężenie - jeszcze kooperacyjna czy już zwykła dwuosobowa?

Proszę zerknąć na zrzuty ekranu:

Pierwszy:
    https://imageshack.com/i/kq6b8385j

Drugi:
    https://imageshack.com/i/ip8667b9j

MMA koleżanki został w gwieździe i mogła go postawić u mnie. Mógł atakować moje obozy, swobodnie się przemieszczać w mojej strefie ale nie mógł wrócić do siebie. Prosty wniosek: "Oblężenie" można rozegrać samemu i zaprosić kogoś na dropka.
    Jak to możliwe? Wystarczy że wyślesz dużą ilość generałów i nie będą mieli miejsca na wylądowanie (drugi screen - kwatermistrz zajmuje większą część strefy lądowania). Nie wiem czy działa w przypadku wszystkich generałów ale jak widać dla MMA to nie problem.
    Czy ktoś ma podobne doświadczenia odnośnie tej przygody?

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    inne kooperacyjne też da rade tak, ktoś pokazywał screena z łupiezców grobowców jak ma rozmieszczone garnizony w kazdej strefie lądowania, jakoś to da sie zrobic aby wylądowac nie w swojej strefie, ale jak działa ten mechanizm nie wiem

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja ten problem miałem jak wysyłałem kwatermistrza i lądował przed innymi generałami,
    tak jakby zabierał miejsce lądowania dla zwykłych generałów.
    Problem zgłosiłem supportowi, a reszta to już od nich zależy.
    Radzę więc kwatermistrza wysyłać na końcu, jako ostatniego na kooperacyjną przygodę.

Uprawnienia umieszczania postów