Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: Problemy z logowaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Chciałem się zapytać MOA Zakręconego - kiedy wreszcie ktoś zrobi porzadek z ta gra?
    Bo takiego bałaganu , to jeszcze nie widziałem.
    błędy można liczyc juz w dziesiatkach, nie da się normalnie grać.
    Kto odpowiada za ten bałagan.
    I proszę mnie nie kierowac do supportu, bo oni nie sa w stanie czegokolwiek poprawić.
    Więc pytam się, kto odpowiada za bałagan w tej grze.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Więc skoro Ci support nie odpowie, to MOD ci odpowie?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja również od wczoraj od okolo 16 nie mogę wejść do gry ( serwer kolonia) Po przyjęciu zaproszenia do przygody Łupieżcy grobowców, wywaliło mnie i osobę która wysłała zaproszenie... do dziś nie udało nam się zalogować ani razu ! mimo wielu prób ciągle przy wczytywaniu mapy jest informacja o przeciążonym serwerze. Nie pomaga zmiana przeglądarki ( próbowałam Chrome, IE, Mozilla FireFox, nawet wczoraj ściągnęłam Opere...i nic ) żadne czyszczenie pamięci/ciasteczek nie pomaga. Mam aktualną wersje flasha (wczoraj nowa ściągnęłam) Osoby z gildii nie mogą nawet wejść na moją wyspę. Po prostu ich wywala...

Na co mam czekać? aż się któryś z adminów obudzi ? jak skonczy się event? i co ja mam wtedy niby z piłkami zrobić?? skoro nie mogę ich obecnie w żaden sposób użyć/wydać ?
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Untitled 2.jpg, 
wyświetleń: 330, 
rozmiar: 25.0 KB, 
ID: 2108.  
    Ostatnio edytowane przez Ola001 ; 13.07.2014 o 20:25

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Na Słonecznym Grodzie jest to samo, także nie jesteś sam(a) ;/

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Do chwili obecnej zostały zgłoszone problemy z serwerami 1-4, z czego 3 i 4 już w południe.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Osadnik Awatar jarekpolak1
    Serwer
    Czarci Gaj
    przez firefoxa sie idzie zalogowac a przez chrome za cholere nie idzie.

firefoxem bez problemu logowanie.

czarci gaj
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 13.07.2014 o 22:54

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    Do chwili obecnej zostały zgłoszone problemy z serwerami 1-4, z czego 3 i 4 już w południe.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Kilka postów wyżej grzecznie zapytałem, kto jest odpowiedzialny za totalny bałagan w tej grze.
    I nie dotyczy to tylko problemów z logowaniem, ale dziesiatek błędów.
    Ponieważ support nie potrafi usunać tych błędów, więc pytam, kto jest w stanie zmusić informatyków, żeby gra działała.
    Zaznaczam nieśmiało, że oferujecie produkt z wadami.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Skoro błędy zgłoszone to zostało czekanie aż ktoś raczy łaskawie się tym zająć... bo chyba macie jakiś informatyków? prawda?
    Patrząc na liczbę błędów i ciągłych awarii mam przypuszczenia że raczej grupa mało rozgarniętach gimnazjalistów sie grą zajmuje, a nie profesjonalna firma.

Przepadł cały dzień premium, pewnie padły kopalnie... stracone pół dnia próbowania zalogowania się do gry bo przecież od strony adminów zero jakiejś informacji że znowu coś nie działa.. człowiek kombinuje i myśli że to jego wina... nikt nie raczy napisać że mogą być problemy, bo i po co? niech się meczą...

Na pocieszenie w najlepszym przypadku dostaniemy po króliku z czekolady i +100 granitu.. yupi!! Cóż za profesjonalne podejście do klientów ( jakimi są gracze)
    Zero przeprosin, zero informacji... od tak jak zawsze...

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    torttonn: Nie wiem, więc nie odpowiem na to pytanie.

Ola001: Mamy dziś weekend, a w weekendy tak bywa że ogłoszenia się nie pojawiają. Nadmienię również, że takowe muszą zostać zatwierdzone odgórnie, a że mamy dziś finał mistrzostw to chyba oczywiste co większość osób robi

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    MOD_Zakrecony: Modzie drogi... ja nie wymagam naprawiania błędów teraz w czasie meczu ! W takie cuda nie wierzę Przecież gra nie działa od wczoraj.. od 15-16 godziny... wydaje mi się że to jednak sporo czasu aby chociaż wydać jakiś komunikat że coś nie działa...

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów