Po raz kolejny nie mogę wejśc do gry !!!!
Po raz kolejny nie mogę wejśc do gry !!!!
Mam to samo na Kolonii. Zrywa połączenie podczas wczytywania.
mi pokazuje młotkowego i nie mogę wejść na wyspę.
dzisiaj o 8 wziolem sobie premium zeby zrobic 40 wysp od 10 mam problem z gra jak wywalilo tak sie nie moge zalogowac premium leci napisalem do suportu i co chwile wysylam obelgi pod ich adresem
Przed konserwą jeszcze jakoś dało sie wejść, tylko że lagi okropne ale można było choć znajdki pozbierać; co prawda 2 / 3 razy trzeba klikać jedną i tą sama ale kij z tym ). Teraz po konserwie drugi dzień masakra w ogule wejść sie nie da !
C.E.N.Z.U.R.A !
Ostatnio edytowane przez Mundek_May ; 03.07.2014 o 11:49
Puszczają nerwy , wiem coś na ten temat , niby to tylko gra ale jak już się w nią gra to chciałoby się aby to jakoś śmigało W DALSZYM CIĄGU NAJWIĘKSZYM BŁĘDEM JEST BRAK KOMUNIKACJI , NARZEKALIŚMY NA BB_XAARA , NO TO MAMY LEPSZEGO ARTYSTĘ BB_TELESFORA , jedyną aktywność prowadza modzi usuwając nie wygodne posty , cóż za aktywność MOD_DiVA , Zakręcony nie czujesz się zagrożony![]()
jak gra tak na kogoś działa to pora znaleźć sobie inne zajęcie, jeszcze komus pikawa padnie i też bedzie że wina BB![]()
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."