ja loguje sie z puffina na s7, ale nie moge robic nic jak wrzucic premii , nie moge przeskoczyc na inne sektory a szkoda ;p
można przeskoczyć na inne sektory naciskając numerki od 1 do 9, na photonie tak działa na pewno.
Na pufinie klika się na myszkę i w tym okienku przesuwa się mapę dotykając dwoma palcami jak na touchpadzie
w puffinie trzeba włączyć tryb "teatr" i wszystko można zrobić.... jedyna co ogranicza to wielkość ekranu.. lol nawet przygody na 5" telefonie robię
Temat raczej szerzej znany, jeśli istnieje już metoda, aplikacja umożliwiająca grę na urządzeniach mobilnych poproszę o link![]()
możesz sobie ściagnąć Puffin Browser i przez naią grać, ale to raczej katorga, zwłaszcza przez smartfona, dedykowanej apki nie ma i nie będzie, przynajmniej tak twierdzi BB
Witam mam możliwość grać w domu ale po zanim tylko telefon a to ciężko bez wersji na nie niego proszę pomyślcie nad tym mam 36lat i pamiętam pierwszą część to jest moje dzieciństwo ale w dzisiejszych czasach wiadomo potrzeba być mobilnym. Nic dodać nic ująć. Pozdrawiam
a co za problem pobrać Puffina na telefon (smartfon) i normalnie grać?
po załadowaniu, przejść na Flash teatr i grać.
Przez smartfona to można sobie awaryjnie wejść, ale grać normalnie sie raczej nie da. A dedykowanego klienta na andka/ios nie planują.