Admini, czy tak trudno napisać jakiś komunikat o tym co dzieje się? Chyba, że za dużo od Was wymagamy?![]()
Admini, czy tak trudno napisać jakiś komunikat o tym co dzieje się? Chyba, że za dużo od Was wymagamy?![]()
ja tutaj widzę jedno rozwiązanie, każdemu po 2 dni premium, 10k granitu, tak z 10k hipków, 10 kodeksów...
tak widzi to BB 200 marmuru, 20 hipków, brązowego jak kał króliczka i może dodamy króliczą łapkę (a co niech się cieszą) i zapomniałbym o dopałce 250+
Ja np. nie chcę ich surek, chcę tylko żeby gra działała normalnie. Chyba jednak za wiele wymagam...
Skandalem jest to, że TSO wykłada się na prozaicznych rzeczach i nie działa przez prawie cały dzień. Skandal. Później rzuca się ochłap w postaci kilku przedmiotów/premii i uważa, że wszystko jest w porządku. "Sukcesy" BB w tym piłkarskim evencie nie napawają optymizmem na przyszłość TSO. Dziękuję, nie pozdrawiam![]()
Wystarczy mi +1 dzień premium który tracę, i jakaś informacja, co gdzie, kiedy, czy w ogóle... a może to koniec już? To może jakieś "żegnajcie"... ??
Super gra ,super obsługa , wszystko super.... tylko kaskę z diamentów potraficie liczyć , ale co tam dziś nd 22-06-2014 na zmianie pewnie jeden technik został w siedzibie który siedzi i ogląda mecz ... a co tam po co coś robić rano koledzy przyjdą to naprawią heh, żałosne to jest.
A wystarczyłaby jakaś jedna informacja, typu "Gra dziś będzie niedostępna, zapraszamy jutro" i wszyscy by byli spokojniejsi...
O czym TY marzysz Droga Koleżanko , tego tam nawet nie ma kto zrobić , ale nie martw sie dostaniesz 100 granitu i dopałkę +250 a i może koszyk egzo przy dobrych lotach![]()
Dzisiaj neidziela, jutro moze coś napiszą;p