Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: 3 raz w przeciągu tygodni bug na koszarach!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

3 raz w przeciągu tygodni bug na koszarach!!!!

BB to jakiś żart przeprosiny nie pomagają znowu to samo bug na koszarach po dodaniu premii sierżanta jaja sobie zemnie robicie czy za mało niebieskich kupiłem już????a może za dużo piłek mam bo od dzisiaj w przygodach są!!!

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Proponuję napisać do suportu, a nie płakać na forum.

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    tez mialem caly dzien zabugowane koszary na sknerusie nie wyprodukowala sie ani jedna paczka przez caly dzien suport przez 3 dni nie odpowiedzial .. w sumie nie odpowiadaja juz na zgloszenia chyba jest bug na bugu bugiem popijajac
    Będzie się działo!
    I znowu konserwy będzie mało.
    Będzie głośno, będzie radośnie
    Znów poczekamy razem całą noc.

Ekipa nie oszczędza sił
    Już trochę im brakuje tchu.
    Polejcie wina również im
    Znów konserwa konserwy będzie rytm!
    ...

Sciernisko
    Cytat Zamieszczone przez ELIASZ1988 Zobacz posta
    BB to jakiś żart przeprosiny nie pomagają znowu to samo bug na koszarach po dodaniu premii sierżanta jaja sobie zemnie robicie czy za mało niebieskich kupiłem już????a może za dużo piłek mam bo od dzisiaj w przygodach są!!!
    A czy umiesz po polsku coś napisać?

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja mam dzis to samo,robi mi łucznikow zamiast rekrutow,skasowalam cala produkcje a on dalej robi ł ale co najlepsze te ł nie trafiaja do oddzaiłow,znikaja tak o ! i ile mam zcekac az wroci do normy? 10h? bo tyle jesczze premie mam na koszarach ;/

CUKOLAND
    przynajmniej odpoczniecie od przygód , nazbiera Wam się uzbrojenia a po najbliższej konserwie co zostało zapowiedziane i jest na tym forum umieszczone ,wyprodukujecie taka armię że sam Putin Wam pozazdrosci

Uprawnienia umieszczania postów