Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: nie można otworzyc kolejnego okna w terminarzu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

nie można otworzyc kolejnego okna w terminarzu

Dzisiejszego dnia nie mogłem otworzyć okna w terminarzu. Czy ktos już spotkał sie z takim problemem ??

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    NIe. Jak klikniesz w okienko to po prawej stronie musisz wybrać nagrodę. Jak wybierzesz i potwierdzisz to jeszcze raz klikasz w złote okienko. I wtedy wpadnie nagroda - do gwiazdy.

Szahriw
    Wybierz nagrodę to się okno otworzy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Kliknij na okno .. następnie w prawym górnym rogu wybierz nagrode i ponownie kliknij na okno

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Okno specjalne można otworzyć tylko jeśli są otwarte wszystkie wcześniejsze okna.
    Odpowiedni komunikat pojawia się po najechaniu na okno w terminarzu, ale komu by się tam chciało czytać.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Też miałam ten problem. Trzeba wybrać nagrodę. A pozostałe okna miałam otwarte. Dzięki Margherita. Komentatorom, (czytaj:Janek1998 ), dziękujemy.

Osadnik Awatar Mundek_May
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Mesmera Zobacz posta
    Też miałam ten problem. Trzeba wybrać nagrodę. A pozostałe okna miałam otwarte. Dzięki Margherita. Komentatorom, (czytaj:Janek1998 ), dziękujemy.
    A może faktycznie zacząć czytać, to czego ta prosta gra wymaga od gracza, który przynajmniej w stopniu podstawowym opanował jakże trudną w dzisiejszych czasach umiejętność czytania? Nie wspomnę już o czytaniu ze zrozumieniem, bo to przerasta możliwości 75% graczy.
    Ostatnio edytowane przez Mundek_May ; 18.06.2014 o 19:21

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Mundek_May Zobacz posta
    A może faktycznie zacząć czytać, to czego ta prosta gra wymaga od gracza, który przynajmniej w stopniu podstawowym opanował jakże trudną w dzisiejszych czasach umiejętność czytania? Nie wspomnę już o czytaniu ze zrozumieniem, bo to przerasta możliwości 75% graczy.
    Mundek bo oni najpierw organizuja teorie spiskowa przeciwko BB, a gdy to im sie nie uda to teoria spiskowa przechodzi na graczy, dopiero potem czytaja

Heduan
    Najpierw strzelają a potem patrzą kto idzie.

Uprawnienia umieszczania postów