Szept miga informując cię, że ktoś pisał do Ciebie podczas twojej nieobecności) Ale chyba nie jest to celowe zamierzenie
Szept miga informując cię, że ktoś pisał do Ciebie podczas twojej nieobecności) Ale chyba nie jest to celowe zamierzenie
Będąc małpą w zoo bez znajomych i mając konto na settlersach, szept też będzie migać, też mnie to irytuje i pamiętam, że jak 2lata temu grałem to też tak byłoAle co się dziwić jak przez 2 lata jednym z większych sukcesów firmy jest dodanie możliwości przeniesienia łupu od razu do magazynu, za kolejne 2 lata będzie można dropa tak przenieść... huehuehue, można się pośmiać i ponarzekać, od tego jest to forum bo i tak nikt się za ten problem nie weźmie.
Proponuję żeby problemem zajął się pewien ''zakręcony''. Bajer ma słaby, ale pyszałek z niego pierwszej klasy, więc co to dla takiego asa ?![]()
oczywiście że miga z powodu masy błędów ostatnio pojawiajacych sie na tej grze
... i nie licz na to, że to poprawią.
napisałem, żeby poszukać na forum. Ale, że niektórzy szukać nie umieją, a jak papugi kłapią w kółko to samo, to postanowiłem ich wyręczyć i proszę bardzo, zerknijcie sobie do tego wątku:
http://forum.thesettlersonline.pl/th...literka-%C4%85
Jak zastosujecie się do tego szept Wam migać nie będzie. Mi nie miga.
A jednak "pierniczycie Hipolicie"To rozwiązuje problem ą w Chrome - i tylko to. Dzięki temu mam ą w Chrome, owszem, lecz szept jak migał, tak miga. Miga też w Firefoxie, Operze, IE.
może wzorowali się na światłach, z rana u mnie na skrzyżowaniu też pomarańczowe migaP
Witam,
w związku z brakiem zainteresowania wątkiem /ostatni wpis z 13.07.2014r./
temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Lete