Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Problem z zaliczeniem zadania "mecz towarzyski"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    u mnie dotyczy to pierwszego meczu fazy grupowej, mecz skończony a zadanie wymaga jego rozegrania. Jak, gdzie, czym? Szukać nowych kolekcji by robić premie, kupować znowu pudełka stefana za klejnoty? Po co, przecież nie mam przygody. To jedno mnie ''nie dziwi'' przecież ją skończyłem LOL
    Dalej nie przejdę bo łańcuch zaspawany i zamknięty na kłódkę. Czekam na odpowiedź po zgłoszeniu błędu ale z tego co piszecie to szybko się nie doczekam chyba
    eeehh

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja również już kilka dni temu zakończyłam mecz towarzyski i nadal nie zaliczony...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    podobnie u mnie. Pierwsze dwa mecze ukonczone, ale nie dostalem mapy na trzeci i ni w pyte dalej grac .. niby serwery wylaczone i costam naprawiaja ale czy zwroca stracony czas ?? watpie

Początkujący Odkrywca Awatar Fredek_z_F-K
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Tyciek Zobacz posta
    podobnie u mnie. Pierwsze dwa mecze ukonczone, ale nie dostalem mapy na trzeci i ni w pyte dalej grac .. niby serwery wylaczone i costam naprawiaja ale czy zwroca stracony czas ?? watpie
    To akurat nie jest żaden błąd, w terminarzu dni w któych wypadają mecze są zaznaczone na zielono. Trzeci mecz dopiero jutro.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    oooooo wow wow wow jestem w szoku po dodatkowej konserwie zaliczylo mi 1 mecz fazy grupowej

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    U mnie konserwa nie zaliczyła mi zakończenia meczu towarzyskiego. Ale coś tam bzdurzyli o 26.06... więc czekam dalej i nie robię kolejnych - bo nie mogę.

anjirika
    Mam to samo :/ Nie mogę ukończyć zadania, nie zalicza mi znalezienia naramiennika

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów