Przypomnę mój wątek. W zasadzie brak możliwości gry, zwłaszcza w weekendy zaczęły się od wprowadzenia tegoż eventu . Być może to tylko zbieg okoliczności, może przyczyna tkwi gdzie indziej , ale w sumie nie otrzymaliśmy żadnej informacji co się dzieje z tą grą![]()
Nie jest problemem obecny event. Problemem jest to, że w weekend loguje się więcej ludzi i padają servery, co moim zdaniem jest niedopuszczalne, ponieważ duża część graczy może grać tylko w sobotę i niedzielę. Tydzień temu było to samo.... i poprawy nie widać.
No i dalej nie można wejść na wyspę (nowa ziemia) , w dalszym ciągu twierdzę że ma to jakiś związek z eventem , i w dalszym ciągu czekam na wyjaśnienie odpowiedzialnych za tą sytuację .
Tak jak pisałem na początku tego wątku , jest to najgorszy ewent odkąd ta gra istnieje . Część graczy ma już nagrodę za otwarcie wszystkich drzwi , błedy w tłumaczeniu zadań notoryczne wiechy , błędy w przygodach kooperacyjnych ( hi , hi tu dopiero cyrki ) .... a nie chce mi się już wymieniać .
Dajcie ludziom co trzeba i zakończcie ten ewent bo to jest po prostu obciach dla Was , producentów tego w tej chwili badziewia . Już to kiedyś pisałem , mało kto chyba potrafi sprofanować tak kultową grą . To tyla , nie oczekuje żadnej odpowiedzi od BB, czy też kogoś innego . Za ten post chyba nie dostanę pkt. ostrzeżenia![]()
Tornados a Ty zdanie zmieniłeś bo dziś rano nie przeszkadzało Ci, że gra się sypie. Nie dało się wejść a przekonywałeś wszystkich swoimi postami, ze wszystko jest w porządku.
Tobie też się posypało, ze już nie jest tak pięknie - to może skasujesz te swoje .... wpisy i przeprosisz ludzi, za swoje wypociny.
Mamy poniedziałek 30 czerwca , godzina 13.06 .
Liczyłem i chyba nie tylko ja na jakieś wyjaśnienia , co się dzieje ? I co ? sam sobie odpowiem nic !!
Ponawiam apel, wyłączcie ten event chociażby z tego tytułu że ze względu na niedostępność gry nie wszyscy mogą zrobić odpowiednie zadania , pozbierać znajdki itd.itp
Co ciekawe, niektórych graczy nie wywala , a niektórzy w ogóle nie mogą wejść .
Jest to najbardziej spaprany event , do tego niemożliwość wejścia na wyspę , STĄD PO RAZ KTÓRYŚ APEL WYŁĄCZCIE TEN SZAJS DAJCIE GRACZOM NAGRODY I TYLE .
BB_Teromort , świetny start , zero komunikacji na forum , na fejsbusiu , w wiadomościach na stronie startowej , jak masz tak działać , to lepiej już daj sobie spokój i idż tam gdzie twoje miejsce.
Dziękuje Modowi Zakręconemu za to że chociaz jako jedyny daje znać że ktoś tu w ogóle jest .
oj tam jemen2 za bardzo przeżywaszjak to ktoś kiedyś pisał "był czas przywyknąć"
i tym miłym akcentem proponuje zakończyć żale![]()