Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Otwarta przygoda "mecz towarzyski" a reset eventu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Niestety tak się składa że nie posiadam ani gradu strzał, ani skrytobójców, gram od kilku miesięcy i nie stać mnie na to. Domyślam się że nikt kto prywatnie pisał w tej sprawie do BB nadal nie dostał odpowiedzi ?

PS. Swoją drogą ciekawe co będzie jeżeli okaże się że przygoda nie zostanie ponownie rozdana, bo jeżeli zaliczyłeś ją kiedy event był wyłączony to wątpię żeby zadanie Ci zaliczyło.

Wydaje mi się że na pewno rozdadzą na nowo te przygody, bo inaczej byłoby zbyt wielu graczy krytycznie (niemożność wykonania zadań z eventu) poszkodowanych, więc chyba zaryzykuje i usunę przygodę. Bo kurde ile można czekać ... Rozumiem że są zapracowani wielkim naprawianiem błędów na co mieli już zresztą czas, ale żeby odpowiedzieć na tak proste pytanie nie trzeba wiele czasu ...
    Ostatnio edytowane przez fishol ; 13.06.2014 o 11:16

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    BB tak szybo nie odpowiada Biorąc pod uwagę że się weekend będzie zaczynał, i to że teraz przez ten event same problemy i support pewnie zasypany, to jak w połowie przyszłego tygodnia się odezwą to będzie dobrze Prędzej pewnie ten event ruszy.

Początkujący Odkrywca Awatar DZOOZEF
    Serwer
    Kolonia
    13.06.2014Sonderwartung: Sommer-Event
    Liebe Siedlerinnen und Siedler,

nach aktuellem Plan wird heute eine Sonderwartung stattfinden. Eine neue Version des Sommer-Events wird eingespielt und direkt aktiviert:

•Welten: Alle (1-14)
    •Start: Ca. 13:00 Uhr
    •Ende: Ca. 17:00 Uhr
    •Abenteuer & Premiumzeit: Laufzeiten werden verlängert
    Das Update hat alle Test bestanden; Die Sonderwartung findet statt und das Sommer-Event startet im Anschluss direkt. Mehr Infos zum entgangenen Event-Tag folgen in separatem Posting.

Weitere Informationen:

•Kalender: Die Türen 1+2 lassen sich öffnen
    •Fußbälle: Für Tag 1 werden nach dem Update Fußbälle
    (Event-Ressource) verschickt, Infos folgen
    •Abenteuer "Übungsspiel": Kann erneut aus dem Kalender bezogen werden
    Viele Grüße
    BB_Pandur

Z translatora:
    Aby uzyskać więcej informacji:
    Kalendarz : drzwi 1 +2 może być otwarty
    Piłki : Na dzień 1 po piłek aktualizacji
    (Wydarzenie Zasobów) wysyłanych, śledzić szczegóły
    Przygoda " Praktyka Gra ": Można uzyskać z kalendarza ponownie

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To może trochę lepsza jakość tłumaczenia

Zgodnie z aktualnym planem, nastąpi dodatkowa przerwa konserwacyjna. Nowa wersja letniego eventu zostanie wgrana i od razu aktywowana.
    Wszystkie 14 światów
    Start: 13 godzina
    Koniec: 17 godzina
    Przygody i czas premium: zostaną przedłużone
    Aktualizacja zdała wszystkie testy, przerwa konserwacyjna będzie miała miejsce i event rozpocznie się bezpośrednio po jej zakończeniu. Więcej informacji odnośnie minionego dnia eventu pojawi się w osobnej wiadomości.

Dalsze informacje:
    Kalendarz: Drzwi 1+2 da się otworzyć
    Piłki: Po aktualizacji, za dzień 1 zostaną rozesłane piłki (surowiec eventowy), informacja sie pojawi
    Przygoda "mecz towarzyski": może zostać na nowo pozyskana z kalendarza.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam, rownież wczoraj zostalam zablokowana, na nieszczęście odpaliłam Mecz towarzyski i blokuje mi inne przygody, co na ten moment jest mniej ważne, bo blokada mojego konta bardziej mnie denerwuje, niedość, że niesłusznie, to jeszcze bez wyjasnienia.
    "Witaj delfinek226,

uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.

Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi.

W przypadku gdy powtórnie wysyłasz do nas zapytanie na temat zgłoszonego już wcześniej problemu, bardzo prosimy kontynuować zagadnienie, nie zaś wysyłać zupełnie nowe. Pozwoli to uniknąć sytuacji, kiedy Twoje zgłoszenie mogłoby trafić do złej kategorii, a dodatkowo pozwoli nam na szybszą odpowiedź." - taką odpowiedź dostałam, nic nie wyjasnione, jak widzicie, uważam, że moderatorzy gry nie moga sobie poradzić z pojawiającymi się problemami, gra jest jednym wielkim niewypałem, same usterki i cotygodniowe "konserwy", w żadnej innej grze on-line nie ma tylu niedopracować, co w tej.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Mecz mozna anulowac bo i tak jeszcze 1 bedzie z kalendarzyka do zgarniecia

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Podczepię się pod temat ...
    Jak to jest z tym formularzem kontaktowym? Jak udzielą odpowiedzi to przyjdzie ona na email czy bedzie dostępna/widoczna po zalogowaniu się na http://www.thesettlersonline.pl.
    Nigdy nie pisałem

Osadnik Awatar hihihiena
    Serwer
    Kolonia
    Na e-mail.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    hej. chodzi o to że wczoraj nic nie miałam jeszcze z eventu a jak dzisiaj weszłam to miałam do otwarcia dopiero drugie okinenko, czyli rozumiem iż przepadł mi mecz, który znajdował się w pierwszym oknie tak?

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    1. Jeśli ktoś odpalił wczoraj przygodę zostanie ona anulowana. Jeśli jest jeszcze ikonka należy spróbować wejść do gry, ikonka zniknie.
    2. Wczorajsze okienko można za darmo kliknąć, dostanie się znów przygodę.
    3. Zanim zadasz kolejne pytanie użyj trochę rozumu, to nie boli.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów