Wczoraj masakra bo nie można się było zalogować, dzisiaj dla odmiany wywala co chwila... Może się wreszcie ktoś tym zajmie do jasnej cholery... Boje się bloki robić bo w tym czasie "nastąpi problem z połączeniem" i wojo w piach...
Wczoraj masakra bo nie można się było zalogować, dzisiaj dla odmiany wywala co chwila... Może się wreszcie ktoś tym zajmie do jasnej cholery... Boje się bloki robić bo w tym czasie "nastąpi problem z połączeniem" i wojo w piach...
Przykro nam, wystąpił błąd. Prosimy odświeżyć stronę i spróbować ponownie.
( Nie pomaga ) próbowałem kilkanaście razy na różnych przeglądarkach co godzinę :/
Znowu 100 szkiełek poszło się kochać bo to nie pierwszy raz .
Żeby wysłać zgłoszenie (Formularz kontaktowy ,tylko takie rozpatrują) trzeba wpisać kod
który się nie wyświetla . Wiedzą jak sobie z nas zakpić .Pewnie za 6 dni problem się powtórzy , jawne granie w ... support
witam wszystkich. mam nadzieje ze wczorajsze problemy z logowaniem jakos zostana wynagrodzone wszyskim aktywnym graczom graczom .
hejka,mam pytanie wyswietla wam sie zakladka global handel i reszta ?NAWET ZNAJOMYCH NIE WIDZE CZY SA AKTYWNI,NO ZENADA
@up właśnie mam ten sam problem. Nie mam nic, pusto. Myślałam, że to tylko u mnie. Ufka![]()
Problemy z logowaniem - już zaczyna wyprowadzać mnie to z równowagi.
Mam nadzieję, że w końcu się z tym uporają. (heheheheh good joke)
normalnie w *** rzniecie tez zajecie,niech sie ogarna z tymi usterkami
Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 28.05.2014 o 17:50
no szkoda gadać tu nic nie działa
i po premii, osiagniecie tez od nowa ja tam przerywam gre na jakis czas bo mnie to ju wku***a
150 granitu? Hhahahahahhahahahahhahahahahahhahaha