niestety zbyt często się ten problem pojawia, 1h straciłem na próby logowania...
Co na to BB? Jak zwykle nic.
niestety zbyt często się ten problem pojawia, 1h straciłem na próby logowania...
Co na to BB? Jak zwykle nic.
3h wbijania się. O co kaman? Serwer też człowiek, może paść, problemy techniczne tyż, nie mówię, jednakowoż jeśli mam stracić dzienną premię to mnie coś trafia. Powinni Ubisofci zabezpieczać sproblemowanych graczy, którzy nie ze swojej winy stoją przed resetem całego tygodnia dziennych premii.
udało się, po 3h hi
5h nieudanych logowań. Szacunek dla BB widzę trzymają poziom. Konserwa łatwa i bez poślizgu to sobie potem odbili. Jeszcze raz Panowie z BB - czapki z głów przed wami. Jak na ludzi pracujących społecznie (nie uwierzę, że ktoś płaci za takie partactwo) całkiem nieźle sobie radzą.
Po 2 turach prob w koncu sie udalo ...
Żenada i tyle.
BB ustanowiło chyba nową tradycję. Po zakończonej konserwacji minimum kilkugodzinny problem z logowaniemTen wątek z pewnością zawierałby dużo więcej postów, gdyby nie to, że niemożność zalogowania oznacza również brak możliwości publikowania na forum.
Jestem ciekawa co teraz wymyślą: "Nad Twoją wyspą zebrały się ciemne chmury.....etc" i 2 czekoladowe zające jako nagroda pocieszenia.![]()
No wreszcie się wbiłem, po 3 godzinach prób i czekania. Chciałem napisać do supportu, ale przed wysłaniem zgłoszenia potrzebna była "kapcza" tylko że obrazka z kodem nie było, a to już prawie szczyt chamstwa.
Tylko około 4h. Dziękuję Ubisoft za zorganizowanie mi wolnego czasu. Nie umiałbym go sam wypełnić bardziej efektywnie. Wielogodzinne próby wejścia do gry, to rewelacja.
Tak trzymać i szukać kolejnych zauroczonych tą rozrywką![]()