Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
I wszystko jasne.
Ja nie mogę to inni też.
A już do łez mnie rozbawiło "bogatsi by sie jeszcze bardziej wzbogacili kosztem słabszych i biedniejszych" - znaczy silniejsi by okradali słabszych?
Teraz rozumiem ten polityczny dopisek - wyjaśnia jaką partię reprezentujesz.
Nie musiałeś - z takim podejściem można się domyślić.
Ciekawe... Czytasz wiadomości? Parlament wprowadził kary pieniężne dla największych firm takich jak: Apple, Google, Intel i Adobe na rzecz pracowników. Dlaczego? Bo są tak potężni że mogą ustalać wszystkie ceny. To samo jest w grach. Jak grupka graczy będzie miała powiedzmy po te kilka wysp, już rozbudowanych to cały serwer będzie musiał się do nich dostosować. Co za dużo to niezdrowo. RedJul twoja wypowiedź jest godna osób krytykujących np. JKM którzy tak naprawdę nic nie wiedzą a najwięcej gadają. (Nie głosowałem na JKM) ale tak to wygląda właśnie. Tez jestem za tym aby wprowadzić coś dla tych 50 lvli, nowe wyspy? Okej... ale pod warunkiem że będą one passywne i nie będzie można z nich nic uzyskać poza doświadczeniem i jakiś premii. Jak brakuje Ci surowców to kup a nie prosisz o możliwość większej produkcji. Po to jest handel aby jako tako był sens w tej grze. Co to jest za gra skoro wszystko można uzyskać nie łącząc się z innymi graczami co więcej móc samemu ustalać zasady panujące na serwerze. Jak Ci cos takiego odpowiada to zagraj sobie w jakąś grę singiel player albo otwórz własne serwery gdzie będziesz mógł wysypać na środek wszystko i pozwolić dorobionym jeszcze bardziej się napchać. Na tych wyspach jedynie co to chyba ozdoby można by budować bo inaczej ta gra nie będzie miała przyszłości. Chyba ze ceny budynków wzrosną i ich ulepszania.