Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 4 5 6
Pokaż wyniki od 51 do 53 z 53

Wątek: System Osiągnięć - wykryte błędy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zainwestowałem po 3 księgi we wszystkie 4 zdolności potrzebne do osiągnięcia "Awanturnik" i nie zaliczyło. Nie odfajkowuje też osiągniętych zdolności. Podobnie z innymi osiągnięciami dotyczącymi odkrywców.
    Inaczej ma się sprawa z geologami. Tam każda zdolność, w którą zainwestowałem odpowiednią ilość ksiąg, jest zaliczona (zielona fajka), a osiągnięcie jest bez problemu zaliczane po skompletowaniu wymaganych zdolności.

Dlaczego tak się dzieje???

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ja musiałem wywalić wszystkie trzy niewyczerpalne kopalnie i dopiero wtedy mi zaliczyło.... to jest błąd...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    mam odkrywcę ze zdolnością "fasolada" zrobionego zanim weszły zadania i też nie zalicza mi zadania ODŚWIEŻENIE w którym jest napisane "posiadaj jednego odkrywcę ze zdolnością fasolada" ale do zadania RADA "posiadaj 5 w pełni wyspecjalizowanych specjalistów" już mi go zalicza. I teraz nie wiem czy mam robić kolejnego na poziom fasolady ( gdzie go nie potrzebuję bo w większości przynosi węgiel niż fasole więc jest to kant) Stwierdzam że jest wiele błędów których BB nie może ogarnąć.

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 4 5 6

Uprawnienia umieszczania postów