Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 53

Wątek: System Osiągnięć - wykryte błędy

Odkrywca Awatar Angel7212
    Serwer
    Czarci Gaj
    właśnie wrócił kolejny odkrywca - (żeby ktoś nie wciskał, że księgi mają być u jednego i wtedy zalicza)

bo nie zalicza
    Ostatnio edytowane przez Angel7212 ; 18.05.2014 o 15:59

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    W Mrocznych Kapłanach nie zalicza zadania Bezpośrednie błogosławieństwa.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Zalicza jak mistrza nie uzyjesz

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    99% pewności, że użyłeś mistrza.
    Mi zaliczyło bez problemu.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a co ma mistrz do tego jeśli można używać konnych?

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A to drugie pytanie
    Poczytaj forum - mistrz psuje większość jak nie wszystkie zadania typu "nie używaj łuczników" albo "użyj tylko rekrutów"
    Dlaczego tak jest to najstarsi górale w BB nie wiedzą

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A to dziekuje za wyjaśnienie, wydawalo mi sie ze mma psuje tylko zadania gdzie nie mozna uzywac konnych.

Osadnik Awatar Minael
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Idho Zobacz posta
    4) Wielka Budowa - 100 punktów (Ogólne/Wyspa macierzysta)
    Problem polega że zadanie nie zawsze zostaje zaliczone pomimo posiadanego tymczasowego miejsca w kolejce budowy z premium. Prawdopodobnie spowodowane jest to tym, że premium zostało uruchomione przed wejściem Systemu Osiągnięć i nie zostaje zliczone.
    Wielka budowa.
    W Twojej kolejce budowy musi być jedno tymczasowe miejsce. To tymczasowe miejsce pojawia sie jak aktywujemy premium, wtedy też zalicza
    Skrzydła do góry!

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Angel7212 Zobacz posta
    no to obrazkowo na przykładzie odkrywcy, skoro nie wierzysz
    Nie że nie wierze, pisałeś o geologu. I swoją wiedze bazowałem właśnie na nim. Przykładowo ja nie dokonałem żadnych zmian ani nie szkoliłem geologa, odkąd mamy możliwość szkolenia odkrywców. Umiejętności które wyszkoliłem geologom, zaliczyło mi do Systemu Osiągnięć, odkrywce szkole podobnie i przez okres ostatnich 2 tygodni, wyszkoliłem jednego, więc nie mogę się wypowiadać za nich. Najwidoczniej problem leży w odkrywcach a nie geologach, i najlepiej jakbyś także wysłał zgłoszenie do supportu.

Cytat Zamieszczone przez Minael Zobacz posta
    Wielka budowa.
    W Twojej kolejce budowy musi być jedno tymczasowe miejsce. To tymczasowe miejsce pojawia sie jak aktywujemy premium, wtedy też zalicza
    Proszę czytać ze zrozumieniem.
    Oczywiście że uruchomienie premium zaliczy zadanie "Wielka budowa" aczkolwiek opisałem przypadek gracza który uruchomił miesięczne premium przed wejściem Systemu Osiągnięć i mu nie zaliczyło zadania. Prawdopodobnie system zalicza to zadanie jak widzi różnice miedzy obecnym stanem, a stanem po użyciu premium lub użyciu 60 klejnotów, a powinien rozpoznać defaultowo że są 3 miejsca w kolejce i wszystko co jest powyżej z zegarem to miejsce tymczasowe, a co nie ma zegara to miejsce stałe. Prawdopodobnie obecnie każdy kto uruchomił 1, 6, 12, -miesięczne premium przed zaimplementowaniem Systemu Osiągnięć będzie zmuszony do użycia 60 klejnotów aby zaliczyć to zadanie.

btw. wrzucę małą aktualizacje odnośnie Mistrza Sztuk Walki.

Odkrywca Awatar Angel7212
    Serwer
    Czarci Gaj
    oczywiście, że wysłałam zgłoszenie do supportu, analizują problem
    skoro zalicza u Ciebie wyszkolenie geologów, to niezaliczanie odkrywców jest jakimś błędem

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów