IDHO ,ja nie posiadam dodatkowego slotu w kolejce budowania a zadanie mam zaliczone
IDHO ,ja nie posiadam dodatkowego slotu w kolejce budowania a zadanie mam zaliczone
IDHO
nie zalicza, jeżeli wyszkoliłam geologa przed wejściem systemu, nie zamierzam go teraz resetować, tylko po to żeby wyszkolić ponownie![]()
Nie wiem o którym zadaniu mówisz oraz o którym miejscu w kolejce budowy.
Są dwa rodzaje miejsc w kolejce budowy:
a)tymczasowe, które możemy pozyskać wydając 60 klejnotów lub uruchamiając premium.
b)stały, który obecnie pozyskamy wydając ~3k klejnotów. Istniała jakiś czas temu opcja wykupienia stałego miejsca w kolejce budowy za monety gildyjne.
Zalicza. Nie wiem dokładnie o którym zadaniu mówisz bo bym ci bliżej wytłumaczył, ale obecne umiejętności jakie miałem wyszkolone czy to u geologa czy u odkrywcy wszystkie zostały zaliczone przez System Osiągnięć. Serio Napisz jakie zadanie masz niezaliczone, wstaw screeny jak wyszkoliłeś geologa/odkrywce i ci z chęcią wyjaśnię.
Ostatnio edytowane przez Idho ; 17.05.2014 o 18:37
Co do punktu 1 mi zaliczyło bez problemu a mam kupione za gildyjne monety i to dobry kawał czasu temu.
"Są różne stopnie zła. Nawołujemy was - pomniejsze odmiany plugastwa - by nie naginać granic prowadzących do prawdziwej deprawacji."
No to widzisz mnie nie zaliczylo a tez mam za monety gildii
No to kolejny bug odklepany
"Są różne stopnie zła. Nawołujemy was - pomniejsze odmiany plugastwa - by nie naginać granic prowadzących do prawdziwej deprawacji."
W sekcji „Piraci Tropików” jest osiągnięcie „Piraci żądzą”. Wygląda na błąd ortograficzny, bo raczej nie jest to nic o pożądaniu, a o rządzeniu.
Grubasy przynieśli mi dzisiaj 10 przygód.
Radość była przedwczesna, bo system zaliczył 9.
Podejrzewam że nie zaliczył mi jednej z dwóch przygód które przyniósł ulepszony grubas.
W systemie osiągnięć są też bardzo nieprecyzyjnie określone wymagania. Nic się w opisie nie mówi o konieczności wykonania zadania bez MMA natomiast użycie tego generała wyklucza możliwość zaliczenia zadania.