tylko po co ten system osiągnięc jak nagrody z tego są lipne a na większość z tych zadań szkoda czasu tracić ?
tylko po co ten system osiągnięc jak nagrody z tego są lipne a na większość z tych zadań szkoda czasu tracić ?
"Są różne stopnie zła. Nawołujemy was - pomniejsze odmiany plugastwa - by nie naginać granic prowadzących do prawdziwej deprawacji."
by utrzymać graczy ;p a tak opisane są niektóre te osiągnięcia że szok![]()
Dla mnie to zabawa
Chociaz na te kilka dni ale zawsze
Bagienna wiedzma "Przesada"(ukończ przygodę bez korzystania z żołnierzy)- nie zalicza zadania po ukończeniu przygody z EŻ
ps. czy po przerwie technicznej zaliczy te zadania które powinniśmy mieć już zaliczone z automatu czy od nowa trzeba bedzie robić? bo nie wiem czy jest sens próbować cokolwiek zaliczyć jak i tak nie zadziała;/
Ostatnio edytowane przez kuxi ; 13.05.2014 o 20:52
tak genek mma , ale nie widze w opisie żadnych przeciwwskazańa uzyles gienka mma? bo z tego co widze to jak sie go uzyje w przygodzie to nie zalicza
Jak widzę serwery różnie reagują. Jednym zalicza "czerwone góry" innym nie. W moim przypadku gienek jest wyszkolony i odkrywa 827 szt rudy w złożu więc powinno zaliczyć. Kiedy nie zaliczyło pomyślałem, że zadanie trzeba potraktować dosłownie i "powiększyć", czyli dosypać. Dosypałem na kopalniach i znów nie zaliczyło choć wynik na każdej powyżej 1k. Dodaję, że pasek postępu, jako żywo pokazał 3/3 ale cóż, niezbadane są wyroki programistów TSO.
mi to zadanie zaliczyło gdy pasek pokazał 6/3serio, postęp rósł sobie jak powiekszalam kolejne złoża, przy sześciu zaliczyło