Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 121

Wątek: Błędy w systemie osiagniec

Osadnik Awatar Myvu
    Serwer
    Kolonia
    tylko po co ten system osiągnięc jak nagrody z tego są lipne a na większość z tych zadań szkoda czasu tracić ?
    "Są różne stopnie zła. Nawołujemy was - pomniejsze odmiany plugastwa - by nie naginać granic prowadzących do prawdziwej deprawacji."

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    by utrzymać graczy ;p a tak opisane są niektóre te osiągnięcia że szok

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Dla mnie to zabawa
    Chociaz na te kilka dni ale zawsze

Początkujący Osadnik Awatar xeo_79
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Angelkaxd Zobacz posta
    U mnie nie zalicza zadania ''Kup wszystkich specjalistów z tawerny i umieść ich w menu gwiazdy''
    Mimo iż, mam wszystkich generałów na wyspie zajmujących miejsce, to zalicza mi tylko 3szt/6szt.
    U mnie również nie zalicza mimo wykupionych wszystkich z tawerny. Pokazuje 5/6 natomiast w chwili kiedy porównuje osiągnięcia z innym graczem wskaźnik spada do 3/6.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Bagienna wiedzma "Przesada"(ukończ przygodę bez korzystania z żołnierzy)- nie zalicza zadania po ukończeniu przygody z EŻ

ps. czy po przerwie technicznej zaliczy te zadania które powinniśmy mieć już zaliczone z automatu czy od nowa trzeba bedzie robić? bo nie wiem czy jest sens próbować cokolwiek zaliczyć jak i tak nie zadziała;/
    Ostatnio edytowane przez kuxi ; 13.05.2014 o 20:52

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez kuxi Zobacz posta
    Bagienna wiedzma "Przesada"(ukończ przygodę bez korzystania z żołnierzy)- nie zalicza zadania po ukończeniu przygody z EŻ

ps. czy po przerwie technicznej zaliczy te zadania które powinniśmy mieć już zaliczone z automatu czy od nowa trzeba bedzie robić? bo nie wiem czy jest sens próbować cokolwiek zaliczyć jak i tak nie zadziała;/
    a uzyles gienka mma? bo z tego co widze to jak sie go uzyje w przygodzie to nie zalicza
    "Everybody lies"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    a uzyles gienka mma? bo z tego co widze to jak sie go uzyje w przygodzie to nie zalicza
    tak genek mma , ale nie widze w opisie żadnych przeciwwskazań

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez kuxi Zobacz posta
    tak genek mma , ale nie widze w opisie żadnych przeciwwskazań
    jak widac po wczesniejszych wpisach, uzywajac gienka mma, wykonujac przygode do zaliczenia osiagniecia jednak nie zaliczy
    "Everybody lies"

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Jak widzę serwery różnie reagują. Jednym zalicza "czerwone góry" innym nie. W moim przypadku gienek jest wyszkolony i odkrywa 827 szt rudy w złożu więc powinno zaliczyć. Kiedy nie zaliczyło pomyślałem, że zadanie trzeba potraktować dosłownie i "powiększyć", czyli dosypać. Dosypałem na kopalniach i znów nie zaliczyło choć wynik na każdej powyżej 1k. Dodaję, że pasek postępu, jako żywo pokazał 3/3 ale cóż, niezbadane są wyroki programistów TSO.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    mi to zadanie zaliczyło gdy pasek pokazał 6/3 serio, postęp rósł sobie jak powiekszalam kolejne złoża, przy sześciu zaliczyło

Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów