mam to samo od 3 godzin![]()
mam to samo od 3 godzin![]()
Byl chyba jakis maly restartcik. U mnie juz jest ok.
A lonely teardrop falls down from my eye... and I die.
Pewnie serwer muli
Widać, że masz problem z siecią a nie z komputerem. Chociaż jak się ma dwa komputery a ten sam użytkownik to i problemy będą te same. Bo zazwyczaj użytkownik lubi sobie jakiegoś syfa zainstalować, a potem biadoli, że cuda się dzieją na komputerze. Znam takich. Ile razy komputer był odświeżany to za każdym razem problemy te same, bo sieroty instalują jakieś dziwne softy. Więc @MQrk nie dziwi mnie wcale to co dzieje się na twoich dwóch kompach. Ale czy myślisz, że tylko kompy mogą mieć problem? Może trzeba sprawdzić, czy routerek ma się dobrze? Może na nim coś sobie włączyłeś, albo sąsiad włączył? Pewnie używasz WiFI?! A to jest kolejne ścierwo, które w rękach sierot jest powodem wielu problemów. A może mimo że masz takie szybkie kable (chociaż nie wiem czemu każda sierota się chwali prędkościami, bo to nie ma nic wspólnego z problemami połączeniem się z BB) to operator od czasu do czasu blokuje ruch na jednym z ważnych dla gry portów? Może jakiś syf na twoim komputerze powoduje, że trafiasz na tzw. "black list". A może masz problemy z DNS-em? Czyli, np. cache DNS nie odświeża się odpowiednio często.
Jak czytam wypociny o nie możności otwarcia gry, bo się coś na głównej zmieniło to mnie dosłownie śmiech ogarnia.
Faktycznie był czas, że BB rozłożyło się z bliżej nieznanej przyczyny. To chyba było rok temu. Od tamtego czasu nie mam (powtórzę: NIE MAM) żadnego problemu z logowaniem się do gry i otwieraniem strony nawet po zmianach na głównej z jakiegokolwiek komputera i jakiejkolwiek porze. Więc sierotki do roboty. Poczytaj sobie trochę więcej pudelka może tam się czegoś nauczycie o internecie i jak on działa.
ciągle mam to samo
to co mam się wylogować poczekać 1 godz. i pomoże ? raz mi już pomogło
teraz mam trudno bo za parę godzin kończy mi się przygoda a ja dopiero połowę zrobiłem![]()