Witam
Gdy wejdę do gry gra mi się od razu wyłącza
Proszę o pomoc !
Witam
Gdy wejdę do gry gra mi się od razu wyłącza
Proszę o pomoc !
Ja po 3 ech godz się zalogowałem teraz próbuje wejść do gry . Czy to jest tak żeby zniechęcić ludzi do gry????
Chyba tak mój kolega też tak ma
Zobacz sobie na załączony plik też ci się coś takiego wyświetla ?
A czy czasami nie korzystamy z dziwnych programów typu hamachi albo bonjour?
Miałem to podczas 1-ego dnia eventu, podobno trzeba się wylogować i odczekać 30 minut, ja zrobiłem sobie godzinę przerwy i później zaskoczyło.
spróbujcie wyczyścić cache i pamięć przeglądarki też to pomaga
Cache nie ma z tym nic wspólnego. Oni nam kit wciskają z tym czyszczeniem.
Ludzie, jeżeli większość graczy nie ma problemów z połączeniem się do gry a tylko kilku ma jakieś dziwne problemy, to przyczyn trzeba szukać u siebie a nie w BB. Ponieważ często manipuluję przy ustawianiach sieciowych, to nie raz mam takie komunikaty. Napisałem więc wcześniej, aby ci gracze sprawdzili swoje kompy. Czy np nie korzystają z hamachi do tworzenia sieci prywatnych z innymi graczami, lub czy czasami nie mają pewnego dość problematycznego narzędzia o nazwie bonjour. Dobrze byłoby sprawdzić firewall i antywirusa. Niestety w tej materii jest czasami ciężko wyłączyć ustrojstwo całkowicie. Czyszczenie cache przeglądarek też jest zasadne, gdyż przeglądarki zapamiętują ostatnie adresy IP w celu przyspieszenia otwierania stron. Jeżeli więc jeden z serwerów z farmy wypadnie, a przeglądarka usilnie będzie się z nim łączyła, to mamy problem. Należy też pamiętać, że gra korzysta z adobe flash, które ma własnego cache, i czasami przeglądarka może mieć kłopot jego wyczyszczeniem.
poczekaj jak ciebie spotka ten problem
ile razy mozna :
czyścić przegladark(i)
czyścic dysk programami
czyścić i resetować kartę sieciową wyłączyć wbudowane , zainstalowane programy zabespiecz.
(dziś udało zalogować mi się na chrome , ale gry chyba nie uruchomie bo przycisk graj nie wczytał sie jeszcze)
A strona główna dalej mieli i wczytuje
jeśli to wina smieci w kompie to dlaczego :
DRUGI komputer nie uruchamiany od co najmniej DWÓCH TYGODNI ma te same objawy ???
mam internet w kablu 30/2 bez limitu danych ,
dlaczego te problemy pojawiają się wtedy gdy na stronie głównej są jakieś zmiany , i gdy wchodzi nowa <KONSERWA>
miałem juz wcześniej problemy z zablokowanymi garnizonami i logowaniem , wtedy jak wchodziły nowe aktualizacje
Jak zamknę przeglądarke to pewnie dzis juz się nie uda mi zalogować![]()
Ostatnio edytowane przez MQrk ; 27.04.2014 o 11:49
Identyczne objawy jak w pierwszym poscie... co znowu ?
A lonely teardrop falls down from my eye... and I die.