Proponuje męczyć support, w imieniu wstydliwego kolegi, niech każdy napisze mail z jego problemem i może coś ruszy. Na forum to oni nie zaglądaja![]()
Proponuje męczyć support, w imieniu wstydliwego kolegi, niech każdy napisze mail z jego problemem i może coś ruszy. Na forum to oni nie zaglądaja![]()
Też myślę, żę najlepiej będzie zaspamować support. Niech się w końcu do czegoś przydadzą.
Od razu zaspamować. Nazywajmy to eskalacją.
tylko spam+support ci pomoże, zawsze możesz kląć w brodę i pluć śliną na boki ale czy to coś da to nie wiem :P
"Są różne stopnie zła. Nawołujemy was - pomniejsze odmiany plugastwa - by nie naginać granic prowadzących do prawdziwej deprawacji."
nie tylko kwatermistrza to dotyczy http://forum.thesettlersonline.pl/th...2owie-zagineli
Witam,
drodzy Gracze i jeszcze drożsi pracownicy Działu Technicznego, w dniu dzisiejszym TO JEST PO 49 DNIACH generał został odblokowany, dziwnym przypadkiem w dniu kiedy kolega na forum rozpoczął powyższy wątek.
Jestem kulturalnym człowiekiem dlatego chciałem rozwiązać problem za pomocą kilkunastu wiadomości skierowanych do supportu... Oczekiwałem przy tym poważnego traktowania połączonego ze skutecznością działania. I się zawiodłem... Nagłośnienie sprawy i kilka godzin pozniej wszystko działa...Dziwny zbieg okoliczności... Jeszcze bardziej dziwny model rozwiązywania problemów macie Państwo przyjęty w swoim Dziale, gdzie zwodzi się ludzi, którzy mają w sobie pokłady empatii i wyrozumiałości. Wniosek, kto się kłóci - ten ma.
SZCZEGÓLNIE DZIĘKUJĘ GRACZOWI VONBODEN (CapsLk jest jak najbardziej uzasadniony), który podjął tą heroiczną walkę o mojego generała... i nauczył co niektórych większej asertywności (czyt. mnie)
Von - jesteś Wielki
To jest nie-wia-ry-god-ne, że odetkał się właśnie dzisiaj.
Nie wierzę, żeby to był przypadek.
Dziękujemy moderatorom za niewidzialną rękę.
Ufny w moc Moderatorów, pozwolę sobie zgłosić częściową niepełnosprawność przedmiotowego generała - Kwatermistrza, który niedługo zgłosi się do BB po rentę kombatancką... Otóż mojego częściowo niepełnosprawnego generała nie wolno przenosić, gdyż takowe próby powodują czasowe zablokowanie możliwości zalogowania na grę oraz stałe zablokowanie miejsca na wyspie (pomimo wystarczającego miejsce na pozostawienie obozu generała). Generał pozostaje w pierwotnym miejscu natomiast w miejscu docelowym pojawia się:
![]()
Ostatnio edytowane przez Jakind ; 25.04.2014 o 12:48
No i znowu gildia ma problem, bo musimy wchodzić na wyspę Jakinda z zamkniętymi oczami, żeby mu koszyki rzucić, bo ten brąz działa na wyobraźnię...
Xaar, Teromont, zróbcie coś!
Uwaga, supporcie, Jakind nadchodzi. Znowu się kwatermistrz popsuł.