Zobacz wyniki ankiety: czy jestes za wprowadzeniem bufow x2/x3 (analogia irma/opdznaki) o czasie 8h

Głosujących
25. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak = bardzo by mi ułatwiły zycie takie bufy w tych cenach (przeskalowana cena irmy/odznaki)

19 76.00%
  • nie = jest dobrze jak jest

6 24.00%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: zmiana dlugosci bufa kosza irmy /odznak

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj

zmiana dlugosci bufa kosza irmy /odznak

zrobcie zeby mozna bylo bufowac regularnie np 2 razy dziennie czyli kosz 8 h przez znajomego 12h + ewentualne premium niech ta paczka kosztuje odpowiednio wiecej (8-6)/6 = 1/3 wiecej czyli jak teraz produkcja paczki kosztuje 3k chleba 1,5k ryb i 500 wedlin niech to bedzie 4k chleba 2 k ryb i powiedzmy 670 wedlin

obecne kosze trzeba bufowac co 9 albo z premium co ~10 h czo po 1-2 dniach wychodzi ze trzeba wstac np o 2-3 w nocy zeby zachowac ciaglosc bufowania

wrzucanie sobie zeby bylo 6h +2 x 9h przez znajomego nie kalkuluje sie przewanie bo kosze wrzucone samemu sobie przekraczaja wartosc uzyskanych surowcow z bufa ....

moga to byc nowe bufy skoro juz ludzie maja naprodukowane kosze i dostali by naglego upa za to ze wytworzyli wczesniej ale niehc zostanie zachowana cena (o bedzie 4k chleba 2 k ryb i powiedzmy 670 wedlin ) zadnych klejnotow nie tracicie ani nie zyskujecie a co najwyzej bardziej wypoczetych graczy chetnych do gry a nie martwiacych sie ze mu zloto chodzi bez bufa i spac nie moze budzik nastawia na 1 w nocy ...
    Będzie się działo!
    I znowu konserwy będzie mało.
    Będzie głośno, będzie radośnie
    Znów poczekamy razem całą noc.

Ekipa nie oszczędza sił
    Już trochę im brakuje tchu.
    Polejcie wina również im
    Znów konserwa konserwy będzie rytm!
    ...

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zdecydowanie jestem za , ale i tak tego nie zrobią bo nie lubią nam usprawniać gry , tylko ją utrudniać , ile razy np. pisano o produkcji w koszarach ...bez echa .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Pomysł dobry, jestem za

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mi jakoś starcza 2x9h w dzień i na noc, budynki które są ważniejsze buffuje się koszami egzo czy miksturą których można zrobić full z kolekcji. Jak dla mnie obojętne.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Ja tam nie wiem po co wam tyle buffow
    U siebie buffuje tylko 4 tartaki egzo i 6 kopalni miedzi (czasami jakis inny budynek jak trzeba) i wszystko ladnie sie kreci...

Uprawnienia umieszczania postów