jeśli 11:00 jest koło 8:00 to dzisiejsza konserwacja teoretycznie zakończy się o 6:30
jeśli 11:00 jest koło 8:00 to dzisiejsza konserwacja teoretycznie zakończy się o 6:30
To ile jest tych stref czasowych ... bo o ile dobrze czytałem 3.30 polskiego czasu ...
Jak jest ich więcej to ja poproszę o uświadomienie mnie![]()
Jest godzina 04:48 (na forum 03:48)Co za żenada....wiarygodnosc informacji BB równa zeru...
https://twitter.com/TSO_PL/status/456479913671790592
Totalna olewka graczy....zero aktualizacji info dot.czasu konserwacji.....bo przecież po co....Kogo obchodzą gracze?
Ostatnio edytowane przez jarekpolak1 ; 17.04.2014 o 04:49
2 lata gracie w tą grę i jeszcze się tego nie nauczyliście ? Co wy chcecie zegarek który będzie odliczał czas z dokładnością do sekundy ? Przecież o tym ze trzeba wziąść poprawkę +12h do godziny zakończenia konserwacji wiadomo nie od dziś ... wypijcie spokojnie kawkę i do pracy rodacy![]()
u mnie działa
masz racje czas wziasc sie za prace bo noc nas tu zastanie czekajac na koniec konserwy![]()
Na forum jest ta sama godzina co w realu jarekpolak1
Trzeba tylko sobie prawidłowo ustawić czas w ustawieniach, patrz we wcześniejszych komentarzach.
A co do konserwy ... wyszło jak zwykle.
Tragedia byffy się pokończyły, kopalnie się wywaliły i po co człowiek się stara jak i tak BB wszystko zchrzani.Brak słów !