Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Po jakim czasie powinno wygasnąć zaproszenie do gildii ???

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia

Po jakim czasie powinno wygasnąć zaproszenie do gildii ???

Może to błachostka , ale dla mnie ważna , ci co mnie znają wiedzą o co chodzi . Jeśli zaprosiłem do gildii gracza 18 stycznia ,to jest możliwe żeby to zaproszenie było aktywne do 6 kwietnia ? Z tego powodu ktoś wszedł do mojej gildii (bo przyjął zapkę ) , upłyneło trochę czasu zanim namierzyłem że ta osoba po kilku miesiącach przyjeła zapkę i znalazła się w mojej gildii , mea culpa - nie spojrzałem w dziennik , w listę członków , bo po co jak nikogo nie zapraszałem w ostatnich dniach. Jeśli faktycznie zapka do gildii może tyle czasu być aktywna u gracza zaproszonego TO OSTRZEGAM WSZYSTKIE GILDIE , SPRAWDZAJCIE DZIENNIK GILDII , bo z tego wynika że kiedys zaprosiłeś gracza xxx i on ci wchodzi , a na koniec wychodzi że ta osoba to zwykły oszust , szybko znika , i wnika w dalsze gildie . Tak się dzieje w tej chwili na Nowej Ziemi .
    Z wiadomych wzgledów nie podaję nicka gracza oszusta
    Ostatnio edytowane przez jemen2 ; 11.04.2014 o 17:10

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zaproszenie do gildii jest BEZTERMINOWE
    Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Kranderga Zobacz posta
    Zaproszenie do gildii jest BEZTERMINOWE
    No to kicha , myślałem że jest tak jak z przygodami itp. . więc trzeba bardzo uważnie patrzeć na dziennik , dzięki za info

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Chyba wiem o kogo chodzi ^^ Tak to jest ze nowi pytają o zapki do gildii, dostają full i sobie zostawiają na później. Proponowałbym założyć temat w propozycjach aby zapki do gildii wygasały po np miesiącu.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Van-de-Lord Zobacz posta
    Chyba wiem o kogo chodzi ^^ Tak to jest ze nowi pytają o zapki do gildii, dostają full i sobie zostawiają na później. Proponowałbym założyć temat w propozycjach aby zapki do gildii wygasały po np miesiącu.
    Myślę że prościej to można , zrobić tak jak offka z handlu i po kłopocie ..... wiem to za proste dla BB
    Ostatnio edytowane przez jemen2 ; 11.04.2014 o 17:01 Powód: błąd ortograficzny

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie, nie, nie, stosując to samo mają mniejsza możliwość wprowadzenia buga, a te to już standard w nowościach. To nie są amatorzy żeby zrobić coś raz a porządnie. Tu trzeba robić tak, zeby zawsze było co poprawiać. Tak teraz się wszystko produkuje, jak się nie psuje to klient nowego nie kupi.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Najlepiej by by było, gdyby było ważne 24 lub 48 godzin. Każdy raczej będzie aktywny. I po kłopocie.

Uprawnienia umieszczania postów