Każde odświeżenie strony powoduje w magazynie prowiantu rozpoczęcie produkcji np. koszyków od nowa. Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje?
Każde odświeżenie strony powoduje w magazynie prowiantu rozpoczęcie produkcji np. koszyków od nowa. Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje?
A po co odświeżać? A może rozpoczyna kolejne bo obecne w magiczny sposób zakończyło robić?
Po co odświeżać? Po nic. Nie ma znaczenia czy odświeżę czy się zaloguję. A taką miałem dzisiaj potrzebę bo wyłączałem komputer. Ma zrobić 1 x 25 koszyków a po nim osadników więc wiem, że zaczyna wciąż te koszyki od początku. Po zalogowaniu sprawdzam zaczyna od zera. CZEKAM Aż zrobi ze dwa koszyki, odświeżam bo wiem że już dawno powinien robić kolejne i po odświeżeniu znów zaczyna te same koszyki od zera.
W efekcie nie mam na czas osadników do produkcji wojska. Co ciekawe premia na magazynie prowiantu odlicza od początku, natomiast premia i produkcja na koszarach płynie normalnie.
Ostatnio edytowane przez radziolecki ; 10.04.2014 o 17:09
Taki sam bug jest w koszarach, cóż pisz do supportu.
W koszarach miałam tak 2x, raz zniknęło po całej nocy, drugim razem po 2 godzinach. Inni piszą do supportu.