Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za tak zaproponowanymi zmianami?

Głosujących
17. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, byłoby to przydatne

14 82.35%
  • Nie, zupełnie bez sensu

1 5.88%
  • Mi to obojętne

2 11.76%
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Taki sobie drobiazg

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia

Taki sobie drobiazg

Proponowanie zmian to strach i trwoga bo albo ich nie wprowadzą albo skiepszczą.
    Dlatego zmiana którą proponuję nie jest rewolucyjna ale przydatna.
    Wystawiając ofertę kupna, widzimy ile mamy surowców (marmuru, desek etc.) ale nie widzimy ile mamy bufów, budynków czy przygód.
    Fajnie by było, gdyby na ikonce przygody byłaby informacja ile ich mamy.
    Myślę, że taka informacja nie przewróciłaby silnika gry, można by było łatwo i szybko wprowadzić a byłaby bardzo pożyteczna.
    I nie wpisujcie że BB powinno wprowadzić komasowanie ani że jest ileś tam ważniejszych spraw, które powinni zrobić.
    Ten wątek dotyczy tylko tego drobiazgu

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    W sumie jak piszesz , to drobiazg , można się bez tego obyć , ale pomocne by było zwłaszcza dla graczy którzy dużo tym handlują , dlatego jestem za

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie tylko dla nich, jest coraz więcej przygód, znalezienie jednej (której nie pamiętasz czy masz), potrafi być upierdliwe a tak sprawdzasz - jeśli jest szukasz i klniesz pod nosem dalej gdzie się schowała - jeśli nie oszczędzasz czas

Uprawnienia umieszczania postów