U mnie 2 grubasów z b.długich poszukiwań pisanek wróciło lecz brak raportu w wiadomościach, u kumpla za to są raporty lecz nie można ich otworzyć.
U mnie 2 grubasów z b.długich poszukiwań pisanek wróciło lecz brak raportu w wiadomościach, u kumpla za to są raporty lecz nie można ich otworzyć.
Ostatnio edytowane przez danol148 ; 08.04.2014 o 12:51
Soul1212, to zależy od tego, co jest przyczyną zablokowania strefy. To, że w momencie pojawienia się komunikatu były przestawiane budynki nie oznacza, że właśnie to jest przyczyną. Spróbuj proszę zalogować się teraz, jeśli nie pomogło, proszę zgłosić się do Supportu.
Mi tam się podoba tak jak jest :P
"Są różne stopnie zła. Nawołujemy was - pomniejsze odmiany plugastwa - by nie naginać granic prowadzących do prawdziwej deprawacji."
Czy ktoś wie o co chodzi z tą ikona wykrzyknika i korony która pojawiła się nad białymi zamkami?
![]()
Gildia GBG - Gramy Bez Gildii - tylko dla graczy lubiących grać samodzielnie.
Brak osadnikow do zasiedlenie Zamku - czyli nie masz Białej Damy![]()
![]()
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
Taki błąd - po puszceniu ostatniego ataku w byczku wedlug poradnika poznania na majora, przygoda sama sie skonczyla :O
"Są różne stopnie zła. Nawołujemy was - pomniejsze odmiany plugastwa - by nie naginać granic prowadzących do prawdziwej deprawacji."
Dziś pojawiło mi się takie coś
Ktoś wie o co chodzi ??
Może wygrałem 1kk klejek a nie wiem :P
Proszę o usunięcie, znalazłem taki sam post
Ostatnio edytowane przez Makaron_gda ; 08.04.2014 o 16:35
hej wszystkim, nie moge wejsc do gry, tez tak macie? juz godzine i nic ... wrrr kolejna konserwa i kolejne problemy, godne pozałowania....
Ostatnio edytowane przez ninya ; 08.04.2014 o 18:05