jak tu kuku nie dostac jak ja chce grac a nie da sie nie ladnie to tak
jak tu kuku nie dostac jak ja chce grac a nie da sie nie ladnie to tak
Hmm ja mam dokładnie to samo![]()
TYLE SIĘ DOWIEDZIAŁEM O 19:50 ZE STRONY GŁÓWNEJ
w dniu 08.04.2014 na polskiej wersji gry The Settlers Online odbędą się cotygodniowe prace konserwacyjne.
Cotygodniowa konserwacja rozpocznie się około godziny 01:15 rano, a zakończy się około godziny 08:00 (czasu polskiego). Podczas przerwy technicznej gra będzie niedostępna.
Podczas konserwacji nastąpi:
Przedłużenie czasu trwania aktywnych Kont Premium.
Zwrot różnicy w cenie (szczegóły).
Przedłużenie czasu trwania aktywnych przygód.
Usunięcie Raportów bitewnych starszych niż 30 dni.
Usunięcie wiadomości o aktywacji premii przez znajomych,
które są starsze niż 7 dni.
A TERAZ PYTAM: CO DO CZASU ROZPOCZĘCIA PRZERWY TECHNICZNEJ??????????
kuna zaczyna mnie ta gra naprawde wk...... i te ich zasrane błędy
Jeszcze nic nie działa, wnerwić się idzie...
****a co jest znowu z ta gra??????????????????????????????????????????????? ????????????????????????
To już od godziny chcę wejść i każda próba taka sama błąd, błąd!!
Kurcze, grałem w TSO na niemieckim serwerze od samego początku, kiedy jeszcze nie było mowy o polskich serwerach i tam za każdą przerwę spowodowaną problemami technicznymi dostawało się naprawdę fajne fanty w ramach przeprosin, a tu... szkoda gadać. Teraz żałuję , że nie zostałem na sąsiadów serwerze...
ja się dostałem ale przez przypadek na "mozilli" zalogowałem się z pamiętaniem użytkownika - po wciśnięciu graj - przerwa techniczna - ponownie strona główna - byłem zalogowany - wyłączyłem przeglądarkę!!! (nie odświeżyłem) i załadowawszy ponownie wybrałem thesettlersonline.pl/pl/graj i udało się
nadmieniam ze przy ciągłym odświeżaniu nie przyniosło skutku
Tu dostaniemy 100 napitku za przerwę techniczną jak BB mają dobry humor...... paranoja![]()