Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: premia: "Poszukiwania schowanych jajek" - nie działa !

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    potwierdzam buga, u mnie też wystąpił

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    U mnie wystąpił dziś.

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    [...]Prawdopodobnie problem jest bardziej skomplikowany[...]
    Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    owszem i nazywa się: brak testów przed wgraniem wersji...
    a jeżeli nawet coś przetestujecie i problem nie dotyczy więcej niż 60% graczy, to i tak wgrywacie, bo przecież u większości jest, a reszta sobie po marudzi i przestanie.

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród

Prawdopodobnie problem jest bardziej skomplikowany tak jak to miało miejsce z uszkodzonym obszarem serwera podczas przenoszenia budynków.
    To jedno jest pewne, oni nie potrafią zrobić nawet prostego buga, tylko jak najbardziej skomplikowanego.

Dziś otarłem się o brak jajek, została mi rzucona premia, po pewnym czasie pojawiły się jajka, ale nie było zadania, pojawiło się po relogu, rzucający niestety jajek nie widział na mojej mapie, dopiero po wyjściu i ponownym wejściu.

Dobrze by było by oficjalne czynniki wypowiedziały się w tej sprawie.

Dla ułatwienia podaję gotową wypowiedź:

Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem tego błędu, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają.

Dla czego u nas ewent zaczął się tydzień wcześniej niż w innych wersjach językowych?
    Sprawdziłem kilka stron startowych i tam startuje 8 i 9 kwietnia. PRZYPADEK?
    Skoro gramy na serwerze drugim testowym, to tak jak na pierwszym testowym powinniśmy dostawać klejnoty.

Nadal nie otrzymaliśmy odszkodowania za dwie spartolone konserwacje.
    Ostatnio edytowane przez Kranderga ; 06.04.2014 o 11:31
    Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie też pisanki zagubiły się tak dokładnie, że nie ma ani jednej.
    Co prawda premia ma działać jeszcze 9 godzin więc szanse są, ale po przeczytaniu wątku mam wątpliwości.
    Przelogowywanie nie zadziałało...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Sama miałam problemy z poszukiwaniem, raz gdy ja dawałam premię, raz gdy mnie dawano. Zgadzam się, że problem może występować przy dawaniu premii tuż przed zamknięciem gry. Przynajmniej u mnie w obu przypadkach tak było.

Osadnik Awatar dykteryjka
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Osobiście testowałem różne konfiguracje, ale nie udało mi się wywołać problemu.
    -Za szybkie opuszczenie: raz się nie pojawiło, ale po relogu premia wróciła
    -aktualna produkcja premii: testowane dziś i się pojawiły
    -wrzucenie podczas nieobecności (znajomy w innej strefie): wszystko ok

Prawdopodobnie problem jest bardziej skomplikowany
    tak jak to miało miejsce z uszkodzonym obszarem serwera podczas przenoszenia budynków.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    Osobiście sugeruję żebyś udał się do specjalisty i poddał gruntownym testom, czy wszystko jest ok (najlepiej w różnych konfiguracjach), bo prawdopodobnie problem jest bardziej skomplikowany niż do tej pory myślałem i mogą być z tego problemy
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Napisz człowieku uczciwie, że gra kuleje i nie ściemniaj nas tutaj.
    Ostatnio edytowane przez dykteryjka ; 07.04.2014 o 14:49

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Premka Lupa się nie wyświetlała u mnie tylko raz, ale jaja się pojawiły po kilku minutach wraz z zadaniem. Raz jeden, kiedy rzucałem znajomej, Lupa nie chciała się dodać - ale po kilku próbach się dodała. Oboje byliśmy zalogowani i przy okazji rzucaliśmy także inne premie.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez dykteryjka Zobacz posta
    Osobiście sugeruję żebyś udał się do specjalisty i poddał gruntownym testom, czy wszystko jest ok (najlepiej w różnych konfiguracjach), bo prawdopodobnie problem jest bardziej skomplikowany niż do tej pory myślałem i mogą być z tego problemy
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Napisz człowieku uczciwie, że gra kuleje i nie ściemniaj nas tutaj.
    Jedyny człowiek z BB, który COKOLWIEK zrobił żeby wyjaśnić problem i który raczył podjąć dyskusję w tym temacie a Ty jedziesz po nim jak po burej suce.
    Może medal mu się za to nie należy ale Twoje takie zachowanie to nie po krasnoludzku

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    też zgłaszam problem
    rzucono mi premie, czas leci, pisanki się pojawiły
    nie pojawiło się zadanie, pisanki zebrałem - nie pojawiał się napis że je zebrano,
    po zebraniu 10 nie zaliczyło zadania
    premię rzuciła Leedziunia [BIK]

Pozdrawiam
    Bamse [BIK]

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów