Witam!
Czy wszyscy po konserwie mają o 2 sloty mniej ?
Witam!
Czy wszyscy po konserwie mają o 2 sloty mniej ?
jeden mniej
potwierdzam - zamiast trzech slotów z premiami, tylko dwa.
Oj tam, pewnie jakiś błąd, przecież by nie zmienili nie informując graczy![]()
Xaar może byś to wyjaśnił łaskawie a nie udajesz że nie widzisz problemu
Jak ktoś napisz [WYCIĘTE] to jesteście pierwsi , nie wiadomo skąd nie wiadomo gdzie![]()
Ostatnio edytowane przez BB_xaar ; 02.04.2014 o 16:06 Powód: Wycięcie pseudo cenzury
AndyKozakow, odpowiednie zapytanie poszło już dalej, gdy otrzymam wiadomość zwrotną, dam znać.![]()
Hmmy co tu napisać od czego zacząć może ze ktoś tu leci w kulki sobie bo to już porażka kolejna zmiana bez jakiejkolwiek informacji z waszej strony coś chyba nie hallo się robi zero kontaktu na linii tso – a gracze, zabranie slota z przygody i zero informacji następne to źle przetłumaczony pamiętnik na Wielkanoc gdzie wprowadzeni zostaliśmy tez w błąd
co tu się dzieje ze tak zapytam ?? podczas chyba ostatniej konserwy zostało wprowadzone kilka poprawek i nikt nie raczył o tym nas poinformować wiele musimy sami odkrywać po zrobieniu przygody lub po odpaleniu po kociołki i rude okazje się ze już się tez tak nie danie powiem kiedyś mi Xaar pomógł z problem uszkodzonego obszaru i oceniałem to nawet na dobry kontakt ale to co ostatnio to ciąg porażek chodź wiem ze nie można całej winy na bb_xaar zganiać bo czasami pokazuje tu na forum ze się stara ale widocznie to twórcy gry nie raczą nawet poinformować „BB” team żeby ten napisał tu jakieś stosowne info
a screen dropa:
- jak widać brak 1 slota
Ostatnio edytowane przez The_Cocoloco ; 02.04.2014 o 17:28
Dzięki temu gra jest ciekawsza, bawimy sie z BB w "odkryjcie co zmienilismy tym razem". Tylko szkoda że o nagrodach zapomnieli, ale taka wpadka to nic nowego;p
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."