Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Wir - zabrane 2 slotów

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Inkatus Zobacz posta
    O tym akurat była wzmianka, że będą pojawiały się dopiero po zakończeniu przygody sukcesem.
    nop wiem wiem było chodziło tylko ze podczas tej konserwy wprowadzone pare poprawek i nie było o tym wzmianki była tez wzmianka ze w niedalekiej przyszłości zostaną zmienione nagrody z kze i tez tak po cichu to zrobią jest to moim zdaniem trochę nie Fair Play w stosunku do nas tyle :P

Osadnik Awatar Inkatus
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez The_Cocoloco Zobacz posta
    nop wiem wiem było chodziło tylko ze podczas tej konserwy wprowadzone pare poprawek i nie było o tym wzmianki ..
    Akurat odnośnie tego wzmianka jest o w oknie "Porada Dnia". Najpierw masz wypisane o evencie wielkanocnym a później masz Ogólne modyfikacje i poprawki i pierwsza pozycja brzmi: Przedmioty kolekcjonerskie zebrane na mapach przygód, będą przekazywane wyłącznie wtedy, gdy cała przygoda zostanie zakończona.
    Nie bądź, nie dom, paczuj ferirum maleńka frirom.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no ja też miałem 1 slot mniej i wszyscy co robili ze mną Wira - ciekawe jak dziś będzie

Odkrywca Awatar Angel7212
    Serwer
    Czarci Gaj
    oddajcie nam slot!!!

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Adiemus Zobacz posta
    no ja też miałem 1 slot mniej i wszyscy co robili ze mną Wira - ciekawe jak dziś będzie
    A jak może być, jakiekolwiek zmiany w grze wymagają konserwy, to wiedza powszechna, a wczoraj czy dzis takowej nie było.

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    No i jesteśmy po konserwie. Ciekawe, czy brakujący slot został przywrócony? BB na liście zmian nie ujęło tej zmiany.

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    AndyKozakow, odpowiednie zapytanie poszło już dalej, gdy otrzymam wiadomość zwrotną, dam znać.
    no to dawaj znac bo tydzien minal
    Będzie się działo!
    I znowu konserwy będzie mało.
    Będzie głośno, będzie radośnie
    Znów poczekamy razem całą noc.

Ekipa nie oszczędza sił
    Już trochę im brakuje tchu.
    Polejcie wina również im
    Znów konserwa konserwy będzie rytm!
    ...

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przeciez juz napisał ze 3slot jest tylko wtedy jak katedra wypada, a z 2 poprzednich katedry być nie może.

http://forum.thesettlersonline.pl/th...l=1#post147255

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    Czyli teraz katedra jest możliwa tylko w jednym slocie. Generalnie Wir, patrząc na stosunek strat woja do dropa stał się przygodą mniej atrakcyjną, i nie chodzi tu o brak katedry (bo dla mnie ona jest i tak mało wartościowa z uwagi na brak możliwości handlowania ją) tylko o usunięcie jednego slotu.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Co to jest???? To ja se nakupiłem wiry i teraz takie gówno.. BB nie róbcie jaj... No chyba, że pisanki to tak.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów