Kolekcje od zawsze tak miały że czasem trzeba szukać 2 razy bo za pierwszym najechaniem na obszar nie wczytało, jedziesz dalej i w tym czasie sie grafika tam pojawia.
Dziś wszystkie 3 eventowe kolekcje wczytywały mi się z lagiem 15-60sec
Kolekcje od zawsze tak miały że czasem trzeba szukać 2 razy bo za pierwszym najechaniem na obszar nie wczytało, jedziesz dalej i w tym czasie sie grafika tam pojawia.
Dziś wszystkie 3 eventowe kolekcje wczytywały mi się z lagiem 15-60sec
Zgadza się, ale tym razem po wczytaniu pojawiają się w niewidzialnej formieMam pisać do supportu ?? Jaja se robicie - heh
![]()
Witam, u mnie to samo.. od wczoraj nie mogłam skończyć Wielkanocnej przygody POLOWANIE NA PISANKI, aż w końcu się znalazła ostatnia niewidzialna pisanka![]()
wyczyść pamięć podręczną - xaar pisał, że pomagaD
U mnie nie pomogło mam niewidzialne plecione koszyki, sam na nie wpadłem przez przypadek przesuwając kursor myszki.
Nie bądź, nie dom, paczuj ferirum maleńka frirom.
U mnie dzisiaj też były takie niewidzialne pisanki. Czyszczenie cache nic nie daje.
a ciasteczka wyczyszczone![]()
ja miałem dzisiaj taki wariant :
![]()
Ostatnio edytowane przez silu700 ; 03.04.2014 o 08:13
Jest chowana za Kamieniem, logiczne![]()
Ciasteczka zjedzone
Fakt faktem, że pomaga zmiana przeglądarki w jakimś stopniu te przedmioty, które nie były widoczne pojawiły się a inne z kolei zrobiły się niewidzialne. Zmieniłem z Mozilli na Chrome ale przecież nie o to chodzi moim zdaniem, żeby zmieniać przeglądarki jak rękawiczki bo coś BB nie wyszło po raz "enty"![]()
Ostatnio edytowane przez Inkatus ; 04.04.2014 o 00:57
Nie bądź, nie dom, paczuj ferirum maleńka frirom.